SON DAKİKA



Haber > Gündem > Trabzon sporun başkenti

Trabzon sporun başkenti

24 Mayıs 2015 Pazar - 13:33




AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Trabzon'a son 13 yılda önemli spor yatırımı yapıldığını, kentin rekabeti seven insanları sayesinde sp





AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu vatandaşlarla sabah yürüyüyüşüne çıktı. Sabah saatlerinde eşofmanlarını giyerek, kent merkezindeki Karadeniz Sahil Yolu kenarında yer alan parkurda vatandaşlarla yürüdü. Uzun süren yürüyüş sonrası, toplumdaki yürüme kültürünün önemine işaret ederek, bu kültürün insanın sağlığı ve mutluluğu açısından önemli olduğunu ifade etti. Trabzon'da iyi bir spor kültürünün oluştuğunu, gelecek 4 yılda amatör branşları daha fazla destekleyeceklerini anlatan Soylu, "Önümüzdeki 4 yılda, sporcu analiz merkezleri ile amatör branşların farklı farklı alanlarda desteklenmesi ile Trabzon'da sporu çok daha önemli noktaya getireceğimize inanıyoruz. Trabzon'da iyi bir spor kültürü oluşmuş. Trabzon'a sadece spor şehri demek bu kente haksızlık olur, Trabzon sporun başkenti" şeklinde konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap