SON DAKİKA



Haber > Gündem > Trabzon üst lige çıkacak

Trabzon üst lige çıkacak

30 Ekim 2015 Cuma - 15:44




Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine hız kesmeden devam eden AK Parti Trabzon Milletvekili Soylu, mobilyacılar esnafı ile bir araya geldi.





AK Parti MKYK üyesi ve Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu seçim çalışmaları kapsamında Trabzon’daki mobilyacılar esnafı ile bir araya geldi. AK Parti MKYK üyesi ve Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu, “Hayatımın en şerefli ve onurlu işini yapıyorum. İki şeye çok özen gösterdim biri temiz kalmak, ikincisi de bir memleket çizgimiz var, bu çizgiden bir gün dahi sapmadık” dedi.

BU İKTİDAR MESELESİ DEĞİL

“Trabzon'umuzu bir üst lige daha taşımak istiyoruz. Türkiye'de, bölgemizde, hem de ilimizde hep birlikte çok önemli adımları birlikte atacağız” diyen Soylu şöyle devam etti: “Hangi siyasi düşüncede olursanız olun, bu bir iktidar meselesi değildir, bu bir memleket meselesidir, bu Süleyman'ın milletvekili  olma hadisesi değildir, bu memleketimin istikametinde gidip gitmeyeceğinin kararıdır.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap