SON DAKİKA



Haber > Gündem > Trabzon’a kavga etmeye gelmedim

Trabzon’a kavga etmeye gelmedim

04 Mayıs 2015 Pazartesi - 17:54




AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili adayı Süleyman Soylu,, Diyanet-Sen Trabzon Şubesi'nin toplantısına katıldı.





 Burada yaptığı konuşmada, Trabzon'un AK Parti iktidarında çok önemli hizmetler aldığının altını çizen Soylu, "Trabzon 13 yılda 13,5 katrilyon yatırım yapıldı. Şuanda ise cari fiyatlarla Trabzon'da 8,5 katrilyon yatırım devam etmekte. Trabzon'u çok iyi harmanlıyoruz, insanımızı iyi tanımaya çalışıyoruz. 2023, 2053, 2071 nasıl planlayabileceğimiz iddiamızı arkadaşlarımızı dinleyerek, insanlarımıza dokunarak onların düşüncelerini hissederek planlamaya çalışıyoruz. Biz sadece Trabzon'u Trabzon olarak görmüyoruz. Trabzon'u Sarp Kapısı, Bakü, Gürcistan, Orta Doğu, Kafkasya, İran kapısı, Çin'e kadar uzanan İpek yolunun en önemli etkin bir bölgesi olarak görüyoruz. Trabzon'u büyük bir cazibe merkezi olması konusunda çok önemli adımlar atıyoruz. Trabzon'da 13 yılda 13,5 katrilyon yatırım yapıldı. Trabzon 21. asra çok iyi başladı. Geldiğimden beri bizim görevimiz aynı hizmet çatısını, o hizmet bayrağını daha da ilerilere getirmektir. Trabzon her şeyin farkında, kendisinin şuanda biçilen rolün ve ortaya konulan sürecin Türkiye ve Trabzon tamamen farkında. Trabzon'a kavga etmeye gelmedim, hizmet etmeye geldim" diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap