SON DAKİKA



Haber > Gündem > Trabzon'a müjdeler var

Trabzon'a müjdeler var

16 Mayıs 2015 Cumartesi - 04:07




AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Başbakan'ınnümüzdeki hafta Trabzon’a gelerek, yapılacak yatırımları açıklayacağını ifade etti





AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Milletvekili Adayı Suleyman Soylu, Surmene’de Cavuşzade Derneği ile kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıya Soylu'nun yanı sıra milletvekilleri Cevdet Erdol ve Safiye Seymenoğlu,  AK Parti İl Başkanı Haydar Revi, milletvekili aday adaylarından Mazhar Yıldırımhan, Erdem Surmen ve davetliler katıldı.

BÜYÜK YATIRIMLAR 

Soylu, "Safiye Hanım, Cevdet Bey burada, hepsinden Allah razı olsun. Trabzon'a 13,5 katrilyon yatırım yapıldı, Akyazı Stadı'ndan Kanuni Bulvarı’na, Zağanos donuşumunden, Tabakhane donuşumune, tamamlanan hastanelere kadar bircok şey yapıldı ve yapılmaya devam edecek. Bizim gorevimiz bu yatırım ivmesini daha da yukarılara taşımaktır" dedi.

YATIRIMLARA DEVAM EDECEĞİZ

Soylu, şunları soyledi: “Trabzon'da ne değişti? Cunku havalimanlarını, yollarımızı, hastanelerimizi yaptık, ‘biz buraya gidersek canımızdan emin olabiliriz, bir şey olursa hemen hastaneye getirirler, ambulans helikopterleri, ucakları var, bunların doktorları tam teşekkullu buraya biz tatile gidebiliriz’ şeklinde bir bakış var Trabzon’a artık. Bizim gorevimiz buraya daha once yapılan yatırımları devam ettitmek. 


Her alanda buyuk projelerle geliyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızdan bu projelerin onayını aldık. Onumuzdeki hafta Başbakanımız geliyor, bu mujdelerin tamamını tek tek acıklayacak. Neler yapılacak, bak bakalım Trabzon nasıl şenlenecek. Bizim işimiz bu, bizim işimizkavga değil, bizim işimiz birilerine tuzak kurmak değil...

Sizden güç istiyoruz

Ciddi bir çalışma ortaya koyduk, bize destek olun, güç verin sizden destek istiyoruz hem hizmet için, hem de oyunları bozmak için sizden güç istiyoruz." Süleyman Soylu, vatandaşların AK Parti’ye güvenmesini isteyerek, sözlerini “Bizden bir endişeniz olmasın. 13 yıldır ülkeyi nasıl bir noktaya getirmişsek 2023, 2071′de aynı şekilde yeni Türkiye’yi imar ve inşa edeceğiz” diyerek tamamladı. Soylu, daha sonra seçim çalışmaları kapsamında Arsin TIR ve kamyoncular kooperatifini, ardından da ALO 181 Çağrı merkezi, Mostar Gençlik Derneği ve Altı Nokta Körler Derneği’ni ziyaret etti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap