SON DAKİKA



Haber > Gündem > Trabzon'dan gür bir ses gelsin

Trabzon'dan gür bir ses gelsin

08 Mayıs 2015 Cuma - 17:27




AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili adayı Süleyman Soylu, “Ayağımıza çelme takmak isteyenlere karşı Trabzon'dan sesimiz gür çıkma





Seçim çalışmaları kapsamında Trabzon'da çalışmalarını sürdüren Soylu, Akçaabat İlçe Teşkilatı'nın düzenlediği yemeğe katıldı. Soylu, burada yaptığı konuşmada, Türkiye'de bütün problemleri çözmeye çalışan bir irade olduğunu, Türkiye'nin her geçen gün daha çok güçlendiğini ve zenginleştiğini vurguladı. Soylu, "Kim ne söylerse söylesin kim ne anlatmaya çalışırsa çalışsın dünyanın 70 ülkesine gidiyoruz bugün. Ay yıldızlı pasaportu uzattığımızda dün pasaportu elinin tersi ile itenler bugün saygıyla ayağa kalkıyor. Sadece ekonomik, demokratik bir büyüme yok Türkiye'de, sadece toplumsal hayatımızdaki gelişmeler yok Türkiye'de. Milletimizin özgüveni gelişiyor. Ayağımıza çelme takmak isteyenlere karşı Trabzon'dan sesimiz gür çıkmalı” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap