SON DAKİKA



Haber > Gündem > Türkiye ve Dünya'da Neler Oluyor?

Türkiye ve Dünya'da Neler Oluyor?

19 Ekim 2023 Perşembe - 12:11




Yeni güne merhaba derken Türkiye ve Dünya gündeminde neler konuşuluyor hepsi bu haberimizde...





Yeni güne merhaba derken Türkiye ve Dünya gündeminde neler konuşuluyor hepsi bu haberimizde...
 
Güne Başlamadan Tek Tıkla Türkiye ve Dünya Gündemi İşte Bu Haberde 
 
Türkiye ve Dünya gündeminde neler oluyor, Ekonomi piyasalarında ki son durumlar neler?
 
TÜRKİYE'DE Kİ SİYASET DÜNYASINDA NELER KONUŞULDU?

DEVA PARTİLİ MİLLETVEKİLLERİ, İSRAİL'İN HASTANE KATLİAMINI, İSRAİL BÜYÜKELÇİLİĞİ ÖNÜNDE PROTESTO ETTİ: “BU, TARİHTE EŞİ BENZERİ ÇOK AZ GÖRÜLMÜŞ, İNSANLIK SUÇUDUR”

DEVA Partili Milletvekilleri, en az 500 Filistinlinin ölümüne sebep olan İsrail’in Gazze Şeridi'ndeki Ahli Arab hastanesine düzenlediği hava saldırısını, İsrail’in Ankara Büyükelçiliği önünde, katliama ait fotoğrafları ellerinde tutarak protesto etti. Mustafa Yeneroğlu ve İdris Şahin, büyükelçilik konutu önünde konuşma yaptı. Şahin: “Dünyanın gözü önünde bir insanlık dramı yaşanıyor”, Yeneroğlu: “BM’nin derhal müdahale etmesi, İslam İşbirliği Teşkilatı’nın derhal harekete geçmesi gerekir.”

TÜRKİYE'DE 3 GÜN ULUSAL YAS İLAN EDİLDİ

Türkiye'de, İsrail'in Gazze'deki hastaneye yönelik saldırısında yaşamını yitirenler için 3 günlük ulusal yas ilan edildi. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Çoğu çocuk ve masum sivillerden oluşan binlerce şehidimize duyduğumuz saygının bir gereği olarak ülkemizde 3 günlük milli yas ilan edilmiştir." ifadelerini kullandı. Milli yas ilan edilmesinin ardından Türkiye'de bayraklar yarıya indirildi.

ERDOĞAN: İNSAN HAKLARI KONUSUNDA MANGALDA KÜL BIRAKMAYAN BATILI ÜLKELER, ATEŞE KÖRÜKLE GİTMEK DIŞINDA ADIM ATMADI

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Gazze'ye yönelik soykırım derecesine varan saldırının faillerini lanetliyorum. İnsan hak ve hürriyetleri konusunda mangalda kül bırakmayan batılı ülkeler, ateşe körükle gitmek dışında hiçbir adım atmadı. Türkiye olarak önce insani ateşkesin, sonrasında da kalıcı istikrarın tesisi için çalışmayı sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

BAHÇELİ: BİDEN'IN İSRAİL ZİYARETİ, TARİHİ BİR YANLIŞTIR

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Filistin'deki vahşetin her gün yeni boyut kazandığını belirterek, "Bu sıcak ve sarsıcı ortamda ABD Başkanı Biden'ın İsrail'i ziyareti ve aleni destek mesajı vermesi, şiddet ve yıkım operasyonuna taraf olması demektir. Aynı zamanda tarihi bir yanlıştır" dedi.

MERAL AKŞENER: BU BİZZAT NETANYAHU TERÖRÜDÜR; 21. YÜZYILIN YENİ HİTLER'İDİR

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İsrail - Hamas savaşı sürerken Gazze'de en az 500 kişinin hayatını kaybettiği hastane saldırısına ilişkin olarak, "Bu bizzat Netanyahu terörüdür. Netanyahu 21. yüzyılın yeni Hitler'idir." dedi. İktidara seslenerek 'çözüm süreci' göndermesi yapan Akşener, "Yerel seçim yaklaşıyor, Cumhur İttifakı için terörist başından oy dilenme festivali başlıyor. Artık AKP için İmralı yolları taştan demektir" ifadelerini kullandı.

AKŞENER'DEN, "SİNAN AYGÜN" SORUSU YÖNELTEN GAZETECİLERE SERT YANIT: NE KADAR BÜYÜK SAYGISIZLIK, GİZLİ GÖRÜŞME YOK!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, eski CHP Ankara Milletvekili ve Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Sinan Aygün ile görüşmesine ilişkin iddialara tepki göstererek, "Ne kadar büyük saygısızlık, gizli görüşme yok, bir şey yok" dedi.

DAVUTOĞLU: İSRAİL BÜYÜKELÇİSİ, DERHAL TÜRKİYE’DEN GÖNDERİLMELİDİR

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu ve Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, bugün ortak gerçekleştirdikleri grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Davutoğlu Türkiye’nin İsrail-Filistin konusunda yapması gerekenleri sıraladı. Davutoğlu, “İsrail Büyükelçisi, derhal Türkiye’den gönderilmelidir" ifadelerini kullandı.

KARAMOLLAOĞLU’NDAN İSRAİL TEPKİSİ: “İKTİDARDA BULUNANLAR ÇOK DAHA FAZLASINI YAPMAK MECBURİYETİNDEDİRLER. HİÇ KİMSE KURU AÇIKLAMALARLA, KINAMALARLA, ÜÇ BEŞ YARDIM PAKETİYLE KENDİ VİCDANINI RAHATLATMAYA ÇALIŞMAMALI”

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu Saadet Partisi- Gelecek Partisi ortak grup toplantısında, "Biz İsrail’in hangi dilden anlayacağını biliriz ve o dilden konuşuruz. Biliriz ki çocuk hastanesini bile bombalama cüretini gösteren, insanlık dışı bir tavrı benimseyenlerle konuşulmaz. Bir yere gidemezsiniz. Onlar güçten anlar. Tepesine yumruğu vurmadığın müddetçe her zaman başını yukarıya kaldırmaya çalışır. Biz buna rıza kesinlikle gösteremeyiz. Biz süratle bir takım adımları atmak mecburiyetindeyiz. İnsani yardım malzemelerini biz göndeririz. Sivil toplum kuruluşları gönderir. Halk gönderir ama iktidarda bulunanlar çok daha fazlasını yapmak mecburiyetindedirler. Hiç kimse kuru açıklamalarla, kınamalarla, üç beş yardım paketiyle kendi vicdanını rahatlatmaya çalışmamalı” dedi.

ÇELİK: İSRAİL TÜM İNSANİ DEĞERLERİ KATLETMEKTEDİR

İsrail'in Gazze saldırılarına tepki gösteren AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, en az 470 kişinin hayatını kaybettiği hastane katliamına dikkat çekerek ''Füze, İsrail güvenlik güçleri tarafından o hastane hedef alınarak atılmıştır.'' dedi.

SAADET'İN FİLİSTİN HALKINA YÖNELİK SALDIRILARA İLİŞKİN ARAŞTIRMA ÖNERİSİ AKP VE MHP OYLARIYLA REDDEDİLDİ

Saadet Partisi'nin İsrail'in Filistin halkına yönelik orantısız ve yoğun saldırılarına ilişkin araştırma önergesiyle ilgili grup önerisi, TBMM Genel Kurulu’nda AKP ve MHP'li milletvekillerinin oylarıyla reddedildi. Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Selim Temurci, "Hastane bombalayacak kadar alçaklaşan siyonist rejimi ve onun destekçilerini lanetliyorum. Dün gece o görüntülerden sonra savaş gemilerini, uçak gemilerini bölgeye gönderen ve bunu yeterli görmeyerek kendileri de bölgeye giderek İsrail'in zulmüne destek olan adeta onu ödüllendiren büyük zalimleri lanetliyorum" dedi.

İSTANBUL'DAKİ İSRAİL PROTESTOSUNDA 1 CAN KAYBI, 5 GÖZALTI

Gazze'de en az 500 kişinin yaşamını yitirdiği hastane saldırısının ardından yurt genelinde binlerce kişi protesto için sokağa çıktı. İstanbul'daki protestolarda 5 kişi gözaltına alındı, kalp krizi geçiren 1 kişi hayatını kaybetti. Olaylarda 63 kişi de yaralandı.

TÜRK YAHUDİ TOPLUMU'NDAN AÇIKLAMA: SİVİLLERİN KATLEDİLMELERİNİ ŞİDDETLE REDDEDİYOR VE KINIYORUZ

Türk Yahudi Toplumu/Türkiye Hahambaşlığı Vakfı, "Masum sivillerin her ne koşulda ve nerede olursa olsun -özellikle hastane, okul, huzurevi vb- hedef alınmalarını, katledilmelerini şiddetle reddediyor ve kınıyoruz!" açıklamasında bulundu.

TSK'NIN IRAK VE SURİYE'DEKİ GÖREV SÜRESİNİ UZATAN TEZKERE, RESMİ GAZETE'DE

 Cumhurbaşkanlığı tezkeresiyle Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) unsurlarının Irak ve Suriye'deki görev süresinin 2 yıl uzatılmasına ilişkin TBMM kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı. Irak ve Suriye'ye asker gönderme tezkeresinin süresinin 2 yıl daha uzatılmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı tezkeresi TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilmişti.

AYM’YE 9 AYDA 80 BİN BAŞVURU

 Anayasa Mahkemesi (AYM), 23 Eylül 2012-30 Eylül 2023 arasını kapsayan döneme ilişkin bireysel başvuru istatistiklerini paylaştı. Buna göre, 11 yılda toplam başvuru sayısı, toplam 551 bin 156 oldu.

AKŞENER DE BAŞSAVCI’NIN MEKTUBU HAKKINDA KONUŞTU: “ORTADA BÖYLESİNE BÜYÜK BİR REZALET VARKEN, SAYIN ERDOĞAN YİNE SESSİZLİĞE BÜRÜNMÜŞ VAZİYETTE”

Akşener: "Sayın Başsavcı, bu dilekçesinde hepimizin az çok tahmin ettiği gerçeklerin dehşet verici boyutlarını dile getirdi”, “HSK Teftiş Kurulu da bir müfettiş görevlendirmiş. Bakalım sonucu hep beraber göreceğiz”, “Sayın Erdoğan 'Daha adil bir dünya mümkün' diye kitap yazdırmayı biliyor. Ama daha kendi yönettiği ülkede adaleti sağlayamıyor.”

BAŞSAVCI’NIN HSK’YA MEKTUBUNDAKİ İDDİALAR HAKKINDA İSTANBUL ANADOLU ADLİYESİ’NDEKİ SAVCILAR SORUŞTURMA AÇTI, HSK DA HAKİM VE SAVCILAR İÇİN ÜÇ MÜFETTİŞ ATADI

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Uçar’ın, HSK’ya yazdığı mektuptaki iddialar hakkında İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu’na bağlı savcılar tarafından soruşturma başlatıldı. İstanbul Anadolu Adliyesi’yle sınırlı tutulmayan soruşturmada İstanbul ve diğer illerdeki adliyelerde yaşanan usulsüzlükler hakkında gelen ihbarlar değerlendiriliyor. Soruşturmada hakimler ve savcılar yok. İddialarda adı geçen hakim ve savcılar hakkında HSK soruşturma başlattı. Soruşturma için üç müfettiş görevlendirildi.

YEŞİL SOL PARTİ'Lİ HEVAL BOZDAĞ HAKKINDA FEZLEKE HAZIRLANDI

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Yeşil Sol Parti Milletvekili Heval Bozdağ hakkında hazırladığı fezlekeyi Adalet Bakanlığı'na gönderdi.

YENİDEN REFAH PARTİSİ’NDEN ‘MEMURİYETTE 35 YAŞ SINIRI KALDIRILSIN’ ÇAĞRISI

 Yeniden Refah Partisi Genel Başkanvekili ve Ar-Ge Başkanı Prof. Dr. Doğan Aydal, kamuda istihdamın önündeki yaş sınırlaması engelinin kaldırılması için çağrıda bulundu. Aydal, “Hukuki, sosyal, bilimsel gerekçeler ve ülke çıkarları düşünülerek 35 yaş sınırı ile ilgili teamüllerin acilen gözden geçirilerek kaldırılması gerekir” dedi.

MSB: PENÇE-KİLİT BÖLGESİNDE 1 ASKER ŞEHİT OLDU

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde çatışmada yaralanan Piyade Sözleşmeli Onbaşı Alican Güneş'in kaldırıldığı hastanede şehit olduğunu duyurdu.

İLETİŞİM BAŞKANLIĞI'NDAN HASTANE SALDIRISI İÇİN DEZENFORMASYON PAYLAŞIMI

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nce, Gazze'de hastaneye yönelik düzenlenen saldırının ardından sosyal medyada yer alan dezenformasyon içerikli iddialara karşı paylaşım yapılarak, açıklık getirildi.

BAKAN YERLİKAYA DUYURDU: 208 UYUŞTURUCU TACİRİ YAKALANDI

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, zehir tacirlerine yönelik 31 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen “Narkogüç” operasyonunda 208 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

İYİ PARTİ’DEN 300 KİŞİ İSTİFA ETTİ

Amasya'da İYİ Parti'nin il, merkez ilçe ve ilçe teşkilatlarından, aralarında kurucu üye ve yöneticilerin de olduğu yaklaşık 300 kişi istifa etti.

EKONOMİ DÜNYASINDA NELER KONUŞULUYOR?

S&P'DEN "ORTA DOĞU GERİLİMİ JEOPOLİTİK RİSKLERİ ARTIRIYOR" UYARISI


Kredi derecelendirme kuruluşundan yapılan açıklamada, "Orta Doğu'da Hamas ile İsrail arasında çatışmaların başlaması, halihazırda yükseldiğini ve kötüleştiğini düşündüğümüz jeopolitik riske ilişkin küresel değerlendirmemiz üzerinde daha fazla yukarı yönlü baskı oluşturuyor" ifadesine yer verildi.

EYLÜLDE KONUT SATIŞLARI DÜŞTÜ

Emlakjet'in Eylül ayı emlak verilerine göre geçen ay konut satışları önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 9,5 azalarak 102 bin 656 oldu. Ocak-Eylül döneminde 14,9 azalışla 900 bin 74 olarak gerçekleşti.

TOKİ, 42 İLDE 462 ARSAYI SATIŞA ÇIKARDI

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 42 ilde 462 arsayı açık artırma ile satışa çıkardı. Satışa sunulan arsalar arasında Ankara’da konut, ticaret, sağlık tesis alanı, Diyarbakır’da konut ve ticaret, İzmir’de gemi söküm alanı, sanayi tesisi, İstanbul’da konut ve lojistik tesis alanı bulunuyor.

BAKAN BOLAT: OTOMOBİL FİYATLARI NORMALLEŞİYOR, EMLAKTA KÖPÜK KALKTI

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, 'Bakanlık olarak fahiş fiyat ve stokçuluğa karşı denetimler yapmak bizim görevimiz. Otomotiv sektöründeki aldığımız tedbirlerle burada büyük ölçüde normalleşmeyi sağladık. Emlak sektöründe de köpüğün kalkmasını sağladık' dedi.

TÜBİTAK VE MÜSİAD ARASINDA İŞBİRLİĞİ

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal ve MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı'nın katılımıyla TÜBİTAK ve MÜSİAD arasında işbirliği imza töreni gerçekleştirildi.

E-TİCARET SEKTÖRÜ ANTALYA'DA BİR ARAYA GELİYOR

E-ticaret sektörünün önde gelen isimleri 23-25 Ekim tarihleri arasında Antalya'da bir araya geliyor. WORLDEF ANTALYA etkinliği; sektördeki en güncel trendleri, yenilikleri ve uygulamaları gündemine alacak.

TÜRKİYE DOĞAL GAZDA YENİ MERKEZ OLUYOR: ELEKTRONİK BİR PLATFORM KURULACAK

Rusya Enerji Bakanı Nikolay Şulginov, Türkiye'de doğal gaz merkezi kurulmasına yönelik çalışmaların sürdüğünü belirterek, "Elektronik bir platformun kurulmasına yönelik çalışmaları sürdürüyoruz ve bunu daha da geliştireceğiz." dedi.

BORSA YATIRIMCI SAYISINDA TARİHİ REKOR

Borsa İstanbul'da yatırımcı sayısı 8 milyonu aşarak en yüksek seviyesine ulaşırken, hisselerin portföy değeri 11,08 trilyon TL oldu.

DÜNYA GÜNDEMİNDE NELER KONUŞULUYOR?

BAKAN FİDAN'DAN GAZZE AÇIKLAMASI: MÜSLÜMAN DÜNYASI, CESUR KARARLAR ALMALI


Cidde'de düzenlenen İslam İşbirliği Teşkilatı Toplantısı'nda konuşan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan "Müslüman dünyası, başkenti Doğu Kudüs olan egemen, bağımsız ve coğrafi bütünlüğü haiz Filistin devleti hayat bulana kadar cesur kararlar almalı" dedi.

İSRAİL DEVLET TELEVİZYONU: ORDU GAZZE'YE KARA HAREKATI HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

İsrail resmi devlet televizyonu KAN, İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ne kara operasyonu yapmak için hazırlıklarını tamamladığını duyurdu.

ABD, GAZZE TASARISINI VETO ETTİ

İsrail-Filistin çatışmasında insani krizin boyutu artmaya devam ederken ABD, BMGK'de Gazze'ye insani yardım sağlanması için çatışmalara "ara verme" çağrısında bulunan karar tasarısını veto etti.

BİDEN: BİR İSRAİL OLMASAYDI, BİR TANE İCAT ETMEK ZORUNDA KALIRDIK

ABD Başkanı Joe Biden, İsrail'de basın toplantısında konuştu. Biden, "Gazze'deki patlamanın ardında İsrail'in bulunmadığına nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz?" sorusuna "Savunma Bakanlığım tarafından gösterilen kanıtlarla" diyerek yanıt verdi.

BİDEN, İSRAİL'DE: BENİM GÖRDÜKLERİME GÖRE HASTANE PATLAMASINA DİĞER TAKIM SEBEP OLDU

ABD Başkanı Joe Biden, İsrail'e indikten sonra sonra yaptığı açıklamada El Ehli Baptist Hastanesi patlamasıyla ilgili, "Benim gördüklerime göre patlamaya diğer takım sebep oldu" dedi.

ABBAS'IN BLİNKEN'A "BURADAN EV ALMALISIN" DEDİĞİ ANLAR, SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken'le görüşmesi öncesinde "Buradan ev almalısın" dedi. O anlar, sosyal medyada gündem oldu.

ABD, ADANA'DAKİ KONSOLOSLUĞUNU KAPATTI

ABD Büyükelçiliği, Adana Konsolosluğu'nun bir sonraki duyuruya kadar kapalı kalacağını açıkladı.

İSRAİL ORDUSU: HASTANEYİ BİZ VURMUŞ OLSAK ORADA KRATER OLURDU; PATLAMA SAATİNDE İSLAMİ CİHAD, MEZARLIKTAN ROKET ATIŞI YAPIYORDU

İsrail Savunma Kuvvetleri Sözcüsü (IDF) Daniel Hagari, Gazze'deki El-Ehli Baptist Hastanesi'nin vurulmasından kendilerinin sorumlu olduğunu bir kez daha reddederek, "yaptıkları incelemeler sonucunda" İslami Cihad'ın patlamaya sebep olduğu sonucuna vardıklarını ifade etti.

RUSYA DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI SÖZCÜSÜ ZAHAROVA'DAN İSRAİL-HAMAS SAVAŞI AÇIKLAMASI: ABD BAHANEYLE SİLAH YIĞIYOR

Rusya Federasyonu Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Maria Zaharova, İsrail-Hamas savaşının zamanlamasına dikkat çekerek, bu süreçte ABD’nin kendisini İsrail ve Arap ülkelerinin güvenliğinin sorumlusu ilan ettiğini ve olayları bahane ederek bölgeye silah yığınağı yaptığını söyledi.

AFP: FRANSA'DA 6 HAVALİMANI, "SALDIRI TEHDİTLERİ NEDENİYLE" TAHLİYE EDİLDİ

Fransız haber ajansı AFP'ye konuşan konuşan bir polis kaynağı, "saldırı tehditleri" sebebiyle ülkenin çeşitli noktalarında altı havalimanının tahliye edildiğini bildirdi.

PUTİN: TRAJEDİ, KORKUNÇ BİR OLAY VE FELAKET, YÜZLERCE İNSAN ÖLDÜ

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Gazze'deki hastane saldırısının taraflar arasındaki müzakereleri başlatmak için işaret olması gerektiğini belirterek, "Trajedi, korkunç bir olay ve felaket. İnsani nitelik taşıyan bir yerde yüzlerce insan yaralandı ve yüzlercesi öldü" dedi.

SUUDİ ARABİSTAN'DAN LÜBNAN'DAKİ VATANDAŞLARINA ÜLKEYİ TERK ETME ÇAĞRISI

 Suudi Arabistan, İsrail'le güney sınırında gerginlik yaşayan Lübnan'da bulunan vatandaşlarına ülkeyi terk etme çağrısı yaptı.

BAKAN FİDAN: İSRAİL VE DİĞERLERİ FİLİSTİNLİLERLE BARIŞI ERTELEMENİN BİR BEDELİ OLACAĞINI ANLAMALI

Dışişleri Bakanı Fidan, Suudi Arabistan'ın Cidde kentinde yapılan İslam İş birliği Teşkilatı Açık Katılımlı İcra Komitesi Toplantısı'nda; “İslam dünyasının birlik içinde düşünmesi, konuşması ve hareket etmesi gerektiğini 7 Ekim'den bu yana yaşananlar bir kez daha göstermiştir. Şu ana kadar acil meselelerde buluştuk, kınadık ve dağıldık. Bunu bu sefer burada bırakmamalıyız. İsrail ve diğerleri Filistinlilerle barışı ertelemenin bir bedeli olacağını anlamalıdır. 'İsrail'in vahşet işlemesi', 'bizden sert eleştiriler alması' ve 'başka bir vahşet işleyerek dünyaya bunu unutturması' yönündeki kısır döngüyü kırmak zorundayız” dedi.

YAHUDİ AKTİVİSTLER ABD TEMSİLCİLER MECLİSİ’NDE ATEŞKESE KADAR OTURMA EYLEMİNE BAŞLADI

 Filistin'i destekleyen Yahudi aktivistler, Washington'da meclis ek binaların binalarından Cannon House'ta protesto düzenledi.

ABD BÜYÜKELÇİSİ TAYLOR'I BM'DE KONUŞURKEN STK TEMSİLCİLERİ SIRTLARINI DÖNEREK PROTESTO ETTİ

ABD'nin Birleşmiş Milletler (BM) İnsan Hakları Konseyi Daimi Temsilcisi Büyükelçi Michele Taylor'ı, BM İnsan Hakları Komitesi'nde konuşma yaptığı sırada sivil toplum kuruluşu (STK) temsilcileri, ayağa kalkıp sırtlarını dönerek protesto etti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap