SON DAKİKA



Haber > Gündem > Türkiye ve Dünya'da Neler Oluyor?

Türkiye ve Dünya'da Neler Oluyor?

20 Ocak 2024 Cumartesi - 09:18




Yeni güne merhaba derken Türkiye ve Dünya gündeminde neler konuşuluyor hepsi bu haberimizde...





Türkiye ve Dünya gündeminde neler oluyor, Ekonomi piyasalarında ki son durumlar neler?

TÜRKİYE'DE Kİ SİYASET DÜNYASINDA NELER KONUŞULDU?

IRAK VE SURİYE'NİN KUZEYİNDE 10 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak ve Suriye'nin kuzeyinde 10 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi. 
 
FALYALI DAVASINDA KARAR ÇIKTI; BERAT EDEN AĞABEY SÖYLEMEZ’DEN AĞIR İDDİALAR: “SOYLU, HÜSNÜ FALYALI’DAN MİLYON DOLAR ALDI, KURYE ANKARA EMNİYET MÜDÜRÜ’DÜR”

Halil Falyalı suikastı davasında Mustafa Söylemez, "Tasarlayarak kasten öldürme" suçundan iki kez müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Ağabeyi Mehmet Faysal Söylemez ise beraat etti. Mehmet Faysal Söylemez, soruşturmaya Soylu’nun talimatıyla dahil edildiğini, kendisinin gözaltına alınmasından sonra Soylu’nun Halil Falyalı’nın kardeşi Hüsnü Falyalı’dan “milyon dolar” aldığını iddia etti.
 
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: BELEDİYELERİMİZDE ÇOK DAHA YÜKSEK OYLA HİZMETLERİ SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, yerel seçimlere ilişkin mesajlar vererek "Cumhur İttifakı olarak AK Parti ve MHP'li belediyemizde çok daha yüksek oyla hizmetleri sürdürmek istiyoruz." dedi. 
 
ERDOĞAN, CAN ATALAY'I YİNE HEDEF ALDI: 18 YIL HAPSE MAHKUM BİR TERÖRİSTİ MECLİS'E TAŞIMAK İÇİN HUKUKUN ALTINDAN TÜNEL KAZIYORLAR

Erdoğan, "18 yıl hapse mahkum bir teröristi Meclis'e taşımak için hukukun altından tünel kazmakla kalmıyorlar. Şimdi de mahalli seçim iş birliği kisvesi altında cezaevlerindeki terör örgütü mensupların salmanın hesabını yapıyorlar" ifadelerini kullandı.
 
ERDOĞAN “BAY KEMAL’İ YALNIZLIĞA MAHKUM EDİP, ÖZGÜR EFENDİYİ GETİRENLER GAZİ MUSTAFA KEMAL’İN PARTİSİNİ GÖTÜRDÜLER, BÖLÜCÜ ÖRGÜTÜN DEM’İNE VERDİLER”

Erdoğan, AK Parti Yalova Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu: “Gazi Mustafa Kemal'in partisini götürdüler, bölücü örgütün DEM'ine verdiler. Bay Kemal'i günah keçisi ilan edip yalnızlığa mahkum edip, CHP'nin başına Özgür efendiyi getirenlerin ilk işi bu parti ile bölücü örgütün güdümündeki partiyi DEM'lemek oldu. 18 yıl hapse mahkum bir teröristi meclise taşımak için hukukun altından tünel kazmakla kalmıyorlar. Şimdi de mahalli seçim iş birliği kisvesi altında cezaevlerindeki terör örgütü mensupların salmanın hesabını yapıyorlar.”
 
KILIÇDAROĞLU'NDAN ERDOĞAN'A ET VE SÜT FİYATLARI İLE 'YALNIZLIK' YANITI: KEÇİ FALAN DEMİŞSİN, BİR LİSTE YAPTIM

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu açıklamalarına Kılıçdaroğlu’ndan yanıt geldi. X hesabından Erdoğan’ı etiketleyerek bir paylaşım yapan Kılıçdaroğlu, “Bak Erdoğan, benim yalnızlığım 5’li çetelerle mücadele de… Keçi falan demişsin bu vesileyle sana et ve süt fiyatlarını hatırlatacak bir liste yaptım. Bu listeyi her ay güncelleyeceğim ki, aziz milleti ne hale getirdin gör!” ifadelerini kullandı.
 
AKŞENER: İNANIYORUM Kİ BU SEÇİMLERİN EN BÜYÜK SÜRPRİZİ İYİ PARTİ OLACAK

Yerel seçim çalışmaları kapsamında Samsun'u ziyaret eden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 31 Mart'ın en büyük sürprizinin İYİ Parti olacağını söyledi.
 
AKŞENER'DEN "KÖY BOŞALTANLAR SUÇLARINI İTİRAF EDİYOR" DİYEN DEM PARTİ'YE: KÜRTLERİ MARABA GÖREN BU NAMERTLER... BEBEK KATİLİNİ MECLİS KÜRSÜSÜNDE ÖVDÜNÜZ

İYİ Parti lideri Akşener "siyasi cinayetlere ilişkin konuşmasına "Köy boşaltan suçlarını itiraf ediyor" diyerek tepki gösteren DEM Parti'yi hedef alarak, "Ses, ‘demli kafalardan’ geldi. Benim için şereftir. Beni suçlayan, bizleri suçlayanların, her türlü namertliği yapan, namertler şebekesi olan PKK’nın yaptığı namertlikleri suçlamadığını biliyoruz. Siz namertsiniz"  dedi. "Bu ülkede bebek katillerinin, katilinin ve onun namert şebekesinin övüldüğü bir TBMM, bir Gazi Meclis olmaz" diyen Akşener, DEM Parti için "Kürtleri maraba gören, bu namertler" ifadelerini kullandı.
 
AKŞENER’DEN “MERTÇE CİNAYET” GAFINA DÜZELTME: “CİNAYET KÖTÜ BİR ŞEY. ONU ÖVMEK MÜMKÜN DEĞİL”

İYİ Parti lideri Meral Akşener, dün Sivas’ta Sinan Ateş cinayetiyle ilgili söylediği “Onu torbacılar öldürdü, katletti. Biz geçmişimizde siyasi cinayetlere şahit olduk ama mertçeydi” sözüne açıklık getirdi: “Biz ve geçmiş dediğiniz zaman, öğrencilik yıllarımız yani 1970'li yıllar akla gelir. O zaman bu tür işler oldu. Cinayet kötü bir şey. Onu övmek mümkün değil. Cinayet acı bir şey. Onun yanında durmak mümkün değil."
 
ÖZEL'DEN EMEKLİYE ZAM İÇİN YENİ DÜZENLEME ÇAĞRISI

Emeklilerin en büyük sorununun TÜİK tarafından düşük açıklanan enflasyon verileri olduğunu kaydeden CHP lideri Özgür Özel, en düşük emekli maaşının da asgari ücret seviyesine çıkarılmasını talep etti. 
 
ÖZGÜR ÖZEL'DEN 17. ÖLÜM YIL DÖNÜMÜNDE HRANT DİNK MESAJI: TÜM GERÇEKLER AÇIĞA ÇIKANA, TÜM SORUMLULAR YARGILANANA KADAR...

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Özel, "Tüm gerçekler açığa çıkana, tüm sorumlular yargılanana kadar Hrant Dink cinayetini unutturmayacağız" yazdı.
 
TUNCER BAKIRHAN: "AKP GÜNLERDİNDE SERMAYE GÜÇLENDİ, EMEKÇİLER YOKSULLAŞTI"

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, KESK'in 11.Olağan Genel Kurulu'nda; "AKP günlerinde sermaye güçlendi, emekçiler yoksullaştı. Emekçiler geçinemeyecek bir hale geldiler. Hem darbe ürünü yönetimden hem 21 yıldır bu ülkeyi yöneten sermaye iktidarını, dayanışmamızla, ortak mücadelemizle birlikte bir gün göndereceğimize eminim. Bir gün emekçilerin, yoksulların, ötekilerin eşitçe yaşadıkları demokratik bir cumhuriyet yaratacağımıza olan inancımı koruyorum" dedi.
 
MHP, 55 BELEDİYE BAŞKAN ADAYINI DAHA AÇIKLADI

Milliyetçi Hareket Partisi, 2'si büyükşehir ilçesi olmak üzere 55 ilçenin daha belediye başkan adayını açıkladı. Antalya'nın Finike ilçesinde Cenk Şimşek, İzmir'in Dikili ilçesinde Sema Akıncı, aday oldu. 
 
DAVUTOĞLU'NDAN MERKEZ BAŞKANI ERKAN HAKKINDAKİ İDDİALARA İLİŞKİN AÇIKLAMA: "NEPOTİZM, YILLARDIR DİKKATİ ÇEKMEYE ÇALIŞTIĞIMIZ VİRÜS GİBİ YAYILAN BİR YOLSUZLUK TÜRÜDÜR"

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan hakkındaki iddialara ilişkin; "Nepotizm yani akraba kayırmacılığı, yıllardır dikkati çekmeye çalıştığımız virüs gibi yayılan bir yolsuzluk türüdür! Merkez Bankası Başkanının çerçevesindeki aile müdahalesi iddiaları ile ilgili temel iki soru şudur: Yurtdışında görev yaparken akla bile getirilemeyen aile irtibatları, Türkiye söz konusu olduğunda nasıl sıradan bir olay gibi algılanmaktadır? Neden bir siyasi ya da bürokrat herhangi bir göreve geldiğinde bütün ailesi bir imtiyaz alanı oluşturabilmektedir" açıklamasını yaptı.
 
İYİ PARTİLİ TURHAN ÇÖMEZ'DEN HAFİZE GAYE ERKAN HAKKINDA İDDİALAR: ÇALIŞTIĞI BANKAYI DOLANDIRDIĞI İDDİASIYLA HAKKINDA SORUŞTURMA YÜRÜTÜLEN BİRİSİNİ MERKEZ BANKASI'NA ALDIK

İYİ Parti Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez, “Çalıştığı bankayı dolandırdığı iddiasıyla hakkında soruşturma yürütülen birisini aldık. Ankara’daki sosyal tesislerin aşçı ve garsonlarını ailene tahsis etmişsin, İzmir Özdere’deki kamp da ailenin özel kullanımına açılmış, baban servisini beğenmediği garsonu MB koridorlarında hırpalamış. Doğru mu bunlar Hafize Gaye Erkan, yoksa Sadık abine mi soralım?” ifadelerini kullanarak yaptığı paylaşımda, Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkal’ın babası hakkındaki iddialara ilişkin soruların yanıtlanmasını istedi.
 
ÜMİT ÖZDAĞ: KİLİS, BİR TÜRKMEN KENTİ KARAKTERİNİ YİTİRİP BİR SURİYE KENTİ OLMAYA DOĞRU HIZLA İLERLİYOR

Özdağ, "Kilis, bir Türkmen kenti karakterini yitirip bir Suriye kenti olmaya doğru hızla ilerlemektedir. Bu da bir çeşit istiladır ve kabul edilebilir değildir. Kilislilerin artık itirazlarını yükseltmelerinin vakti gelmiştir" dedi.
 
ERDOĞAN, ANKARA VE İSTANBUL DA DAHİL 10 İLİN MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNÜ GÖREVDEN ALDI!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, aralarında Ankara ve İstanbul'un da olduğu 10 ilin milli eğitim müdürünü görevden aldı. Erdoğan'ın kararıyla Ankara İl Milli Eğitim Müdürü Harun Fatsa ile İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı görevden alındı. Adana İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak Ankara'ya atanırken,  İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Mücahit Yentür de İstanbul'a atandı.
 
MANSUR YAVAŞ İLK SEÇİM BÜROSUNU, RAKİBİ TURGUT ALTINOK'UN BAŞKAN OLDUĞU KEÇİÖREN'DE AÇIYOR

CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş, ilk seçim bürosunu, 31 ilk Mart'ta rakibi olan AKP'den büyükşehir adayı Turgut Altınok'un Belediye Başkanı olduğu Keçiören'de açıyor.
 
CUMHUR İTTİFAKI'NIN İSTANBUL ADAYI MURAT KURUM'DAN 'OCAK' ZİYARETİ: ÜLKÜ OCAKLARI, 60 YILI AŞKIN TERTEMİZ MAZİSİYLE KOCA BİR ÇINARDIR

AKP İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. Kurum, Ülkü Ocakları'nı "Türk milletinin sarsılmaz kalesi" olarak nitelendirerek şöyle dedi: "Bu ocaklar merhum Alparslan Türkeş'in izinde tarih ve millet şuurunun gençlerimize aktarılması için çok önemli görevler üstlenmiştir. Türk gençliğinin yetişmesinde çok önemli yeri olan Ülkü Ocakları, 60 yılı aşkın tertemiz mazisiyle koca bir çınardır. Burada, bu güzel İstanbul akşamında biz de siz değerli kardeşlerimle, başkanlarımla bir arada bulunmaktan dolayı büyük bir memnuniyet duyduğumu da burada ifade etmek istiyorum.
 
AKOM UYARDI: İSTANBUL'A KAR GELİYOR

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), kentte hafta sonu görülecek yağışların, şehrin kırsal ve yüksek bölgelerinde karla karışık yağmur, zaman zaman kar şeklinde düşmesinin beklendiğini duyurdu.
 
ADALET BAKANI YILMAZ TUNÇ: SANDIKLARA SAHİP ÇIKIN

AKP Bursa İl Başkanlığını ziyareti sırasında Hakim Savcı Yardımcılığı Uygulama Merkezi'nin açılışına katılan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 31 Mart yerel seçimlerine ilişkin açıklamasında, "Sandıklara sahip çıkacağız, tüm partiler sahip çıksın. Yani tüm partilerin hukukçuları olsun" dedi.
 
AK PARTİ’NİN MARDİN ADAYI ABDULLAH ERİN: DEM PARTİLİ FERİT ŞENYAŞAR, “KATLİAMDAN SAYESİNDE SAĞ KURTULDUM” DEMİŞTİ

AK Parti’nin Mardin Büyükşehir adayı, eski Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin oldu. Erin, 2018’deki Şenyaşar katliamı sırasında, katliamın yaşandığı Suruç Devlet Hastanesi’ndeydi. Katliamda babası ile iki ağabeyini kaybeden, kendisi de yaralı kurtulan DEM Parti milletvekili Ferit Şenyaşar: “Ben hastaneden sağ kurtulmuşsam Vali Abdullah Erin’in sayesinde. Vali feryat ediyor, olayı önlemeye çalışıyor ama etkisiz kalıyor. Sonrasında görüştüğümüzde Vali'nin bana söylediği cümle; ‘Ben elimden gelen her şeyi yaptım, göğsümü size siper ettim ancak sizi kurtarabildim’ oldu.”
 
KAYYIM KAYMAKAM, HUTBE OKUMASINI BEĞENMEDİĞİ İMAMI MİKROFONLA 'SEN TERÖRİST MİSİN?' DİYE DARBETTİ, VALİLİK SORUŞTURMA BAŞLATTI

Kulp'un kayyım kaymakamı, camide hutbeyi sehven iki satır atlayarak okuyan imam M.K.'yi "Sen terörist misin!" diyerek ve küfrederek mikrofonla darbettiği iddia edildi. İmam rapor alarak şikayetçi oldu. Diyarbakır Barosu hukuki süreci takip edeceklerini duyurdu. Valilik soruşturma başlatırken, kaymakam kendini, "Şehitlerimiz ile ilgili olarak rahmet duası vardı. Cami imamı bu kısmı okumadı" diye savundu
 
ARAŞTIRMA: TÜRKİYE'DE ATM'LER, DÖRT İLDEN FAZLA ELEKTRİK TÜKETİYOR

Yeni bir araştırma, Türkiye'deki ATM'lerin yılda Ardahan, Bayburt, Iğdır ve Tunceli'den daha fazla elektrik harcadığını tespit etti. 
 
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN MEHMET ŞİMŞEK'E "KESENİN AĞZINI AÇ" DEDİĞİ İDDİASINA YALANLAMA: SEÇİM EKONOMİSİ İDDİALARI GERÇEĞİ YANSITMIYOR

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisine 31 Mart seçimlerine kadar 'kesenin ağzını aç' talimatı verdiği iddiasına ilişkin, "Seçim ekonomisi iddiaları gerçeği yansıtmıyor. 2024 yılında bütçe hedeflerimizi tutturmakta kararlıyız" dedi. 
 
EKONOMİ DÜNYASINDA NELER OLUYOR?
 
PİYASANIN YILSONU ENFLASYON BEKLENTİSİ YÜZDE 42

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Piyasa Katılımcıları Anketi yayınlandı. Yılsonu Dolar/TL beklentisi 40,63 lira, enflasyon beklentisi ise yüzde 42.04 oldu. 
 
KAPANAN ŞİRKET SAYISI YÜZDE 11,7 ARTTI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği verilerine göre, Aralık 2023'te kurulan şirket sayısı 2022'nin aynı ayına göre yüzde 16,7 düşerek 12 bin 519 oldu. Kapanan şirket sayısı ise bu dönemde yüzde 30,3 artışla 5 bin 952'ye çıktı. 
 
BAKAN ŞİMŞEK: 2024 YILINDA BÜTÇE HEDEFLERİMİZİ TUTTURMAKTA KARARLIYIZ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek "seçim ekonomisi iddiaları gerçeği yansıtmıyor, 2024 yılında bütçe hedeflerimizi tutturmakta kararlıyız" dedi. 
 
TRAFİK SİGORTA PRİMİ TEKLİFİ ALAMAYANLARA YÖNELİK AZAMİ PRİMİ SEDDK BELİRLEYECEK

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu'ndan yapılan yazılı açıklamada, genelgeye göre zorunlu trafik sigorta primi teklifi alamayanlara yönelik olarak azami prim tutarını belirlemede yetkili olarak SEDDK karar verecek. 
 
GARANTİ BBVA GENEL MÜDÜRÜ BAŞTUĞ'DAN 'BU FAİZLE YATIRIM YAPILMAZ' VURGUSU

Garanti BBVA Genel Müdürü Recep Baştuğ, yüzde 40'un üzerinde kredi faizi ile TL cinsinden yatırım yapılacak ortam olmadığını belirterek, yatırım için Merkez Bankası YTAK ile yabancı para cinsi kredilerin daha uygun olduğunu dile getirdi. 
 
MOODY'S 7 TÜRK ŞİRKETİN NOT VE GÖRÜNÜMÜNÜ REVİZE ETTİ

Moody's, Koç Holding, OYAK, Türk Hava Yolları, Turkcell ve Tüpraş'ın kredi notunu B3'ten B2'ye yükseltirken görünümleri durağandan pozitife çekti. 
 
ŞİŞECAM'DAN YAPAY ZEKÂ TEKNOLOJİSİYLE KARBON SALIMINI AZALTACAK PROJE

Şişecam, TÜBİTAK desteği aldığı yapay zeka projesi CROP ile cam üretimi sırasında oluşan renk sorunlarını ortadan kaldırarak hem üretimdeki fire oranını hem de karbon salımını azaltmayı hedefliyor.
 
DÜNYA GÜNDEMİNDE NELER OLUYOR?
 
ERDOĞAN: "GÜNÜMÜZÜN FÜHRER'İ NETANYAHU VE EKİBİNİN FİLİSTİN HALKINA YÖNELİK SOYKIRIMA VARAN BARBARLIKLARINI İZLEMEKLE YETİNDİLER"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yalova'da; "Tıpkı daha önce Irak'ta, Bosna'da, Suriye'de, Yemen'de, Arakan'da, Somali'de, Afganistan'da olduğu gibi küresel güvenliği sağlamakla mükellef kurumlar başarısız oldu, sınıfta kaldı. Ciddi itibar kaybına uğradı. Günümüzün Führer'i Netanyahu'nun ve gözü kan ve kin bürümüş ekibinin Filistin halkına yönelik soykırıma varan barbarlıklarını sadece izlemekle yetindiler" dedi.
 
NETANYAHU, ABD'NİN İKİ DEVLETLİ ÇÖZÜM ÇAĞRISINI NET SÖZLERLE REDDETTİ

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Gazze'deki savaş sona erdiğinde dahi bir Filistin devletine karşı olduğunu söyledi. Netanyahu, bu mesajını Beyaz Saray'a da ilettiğini söyledi. 
 
ALMANYA'DA ÇİFTE VATANDAŞLIĞI KOLAYLAŞTIRAN TASARI MECLİSTE KABUL EDİLEREK YASALAŞTI

Almanya'da göçmenlerin uzun yıllardır beklediği çifte vatandaşlığı kolaylaştıran tasarı, Meclisten geçerek yasalaştı.
 
“TOKYO, WE HAVE A PROBLEM!”: JAPONYA AY’A İNEN BEŞİNCİ ÜLKE OLDU AMA AY ARACININ GÜNEŞ PANELLERİ YANLIŞ TAKILMIŞ, BATARYA HIZLA TÜKENİYOR

Sovyetler Birliği, Amerika Birleşik Devletleri, Çin ve Hindistan’dan sonra Japonya Ay’a yumuşak iniş yapan beşinci ülke oldu. Ama Japonya'nın Ay’a inen SLIM Ay aracı inişinin ardından hızla güç kaybetmeye başladı. Japonya Havacılık ve Uzay Ajansı’na (JAXA) göre sorun araçtaki güneş panellerinin yanlış açısından kaynaklanıyor olabilir. JAXA Başkanı Kuninaka: "Ay'da güneş açısının değişmesi 30 gün sürüyor. Dolayısıyla güneşin yönü değiştiğinde ve ışık farklı bir yönden parladığında, ışık güneş piline çarpabilir."
 
ABD SAVUNMA BAKANI AUSTİN, HASTANEYE KALDIRILMASINI "ERKEN BİLDİRMEDİĞİ" İÇİN İFADE VERECEK

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, 1 Ocak'ta rahatsızlanması ve hastaneye kaldırılması konusunda neden Beyaz Saray'ı derhal bilgilendirmediği konusunda Kongre huzurunda ifade vermeye çağrıldı.
 
İTALYA'DA YARGITAY'DAN KARAR: NAZİ SELAMININ ANMA TÖRENLERİ YA DA ÖZEL TOPLANTILARDA KULLANILMASI SUÇ DEĞİL

Milano'da 2016'da yine anma töreni sırasında Nazi selamı veren 8 aşırı sağcının davasına bakan Yargıtay, selamın verilmesinin sadece 1952 tarihli "Scelba Yasası"nda belirlenen yasaklı faşist partinin yeniden kurulması ya da Nazi organizasyonlarına yönelik kullanılması halinde cezalandırılması gerektiğine hükmetti
 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap