SON DAKİKA



Haber > Gündem > “TÜSİAD Başkanı iş dünyasını tedirgin ediyor”

“TÜSİAD Başkanı iş dünyasını tedirgin ediyor”

14 Nisan 2015 Salı - 16:40




Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Türkiye İhracatçılar Meclisi üyelerine seslenerek "TÜSİAD Başkanı yaptığı açıklamalarla iş dünyasını tedirgin ediyor." d





Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mehmet Büyükekşi ve beraberindeki heyeti Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda kabul etti. Erdoğan, yaptığı konuşmada TÜSİAD Başkanı'nı eleştirerek, "Yaptığı açıklamalarla iş dünyasını tedirgin ediyor. Ağızlarında çıkanı kulaklarının duyması gerekiyor." dedi.

"İHRACATÇILARIMIZIN GİRMEDİĞİ ÜLKE KALMADI"

İşte Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları:

"Ülkemiz ihracatçılarının dünyadan girmediği ülke neredeyse kalmadı. Her gittiğim yerde işadamlarımızın yanında olduğumu bilmelerini istiyorum.

İnşallah bundan sonra da teşrik-i mesaimiz devam edecek. İhracatçılarımızdan 2023 hedefi olan 500 milyar doları yakalamak adına kararlılıklarını sürdürmelerini bekliyorum.


TÜSİAD BAŞKANI TEDİRGİN EDİYOR

Ekonomi hakkında en hassas olması gereken kurumu ama en çok sorumsuzluk örneğini onlar yapıyor. İstikrar ve güveni baltalamakla meşeguller. TÜSİAD'ın başkanın tavrı yanlış. Enflasyon ölçülerini göremeyecek kadar kör. TÜSİAD gibi kurumların başında olan insanların ağızlarından çıkanı kulakların duyması gerekiyor. Bu noktada sorumluluk bilinciyle hareket etmeyen herkes bunun hesabını verir. TÜSİAD Başkanı'nın yaptığı açıklamalar iş dünyasını tedirgin ediyor.

"TÜRKİYE'YE NE TÜR BEDELLER ÖDETTİĞİNİ GAYET İYİ BİLİYORUM"

TÜSİAD başkanının geçmişte Türkiye'ye ne tür bedeller ödettiğini gayet iyi bilen birisiyim. Değerli arkadaşlarımın inceleyip ortaya çıkması mümkündür. Hangi işle iştigal etmişse, yaptıkları ve ödettikleri bedeller ortadadır. Hangi denetim kurumunda ne gibi görevler yaptılar, oralardan ne tür bedeller ödettiler bunun üzerine iyi durulması lazım. Bundan sonra bu tür yeni bedellere biz fırsat vermeyeceğim.

"KÜLLİYEN YALAN"


Adliyedeki terör saldırısıyla Ağrı'da yaşanan saldırı benzerlik gösteriyor. Yaralanan jandarma personeli güya bırakılmış terör örgütü sempatizanları onları kaldırmış. Külliyen yalan. Bölgede bulunan HDP mensupları bahane edilere meselenin istismar edilmesi akıl ve vicdan dışıdır.

"BÖLÜCÜ TERÖR ÖRGÜTÜNÜN UZANTISI PARTİ..."

Bu sürece ne kadar hassasiyetle yaklaştıysak diğerleri de o kadar nobran yaklaştılar. Bu olay bölücü terör örgütünün ve onun uzantısı partisinin provokasyonudur. Neymiş efendim bölücü terör örgütünün mensupları da oraya katılacakmış."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap