SON DAKİKA



Haber > Gündem > Uzman çavuştan acı haber! Gittiği tatilde denizde boğuldu

Uzman çavuştan acı haber! Gittiği tatilde denizde boğuldu

25 Temmuz 2024 Perşembe - 12:59




Antalya'nın Finike ilçesine ailesiyle tatile gelen Mardin Jandarma Özel Harekat Taburu'nda görevli Uzman Çavuş Mehmet Olgun (33), yüzmek için girdiği denizde boğuldu.





Olay, dün saat 20.00 sıralarında Finike ilçesi Mağaralı Koyu’nda meydana geldi. Tatilini geçirmek için Finike'ye gelen Mardin Jandarma Özel Harekat Taburu'nda görevli Uzman Çavuş Mehmet Olgun, yüzmek için eşi ve 2 çocuğuyla Mağaralı Koyu'na gitti. Bir süre yüzen Olgun'un su üzerinde hareketsiz olduğunu görenler, müdahale ederek kıyıya çıkardı. İhbar üzerine bölgeye jandarma ve Sahil Güvenlik ekipleri gelerek, Olgun'a ilk müdahaleyi yaptı. Daha sonra gelen sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Mehmet Olgun, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olgun, Finike Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Antalya Adli Tıp Kurumu'nda sabah saatlerinde yapılan otopsinin ardından Olgun'un cansız bedeni, yeğenine teslim edildi. Mehmet Olgun'un cenazesi, toprağa verilmek üzere Batman'ın Gerçüş ilçesi Kayapınar köyüne gönderildi.

HABER MERKEZİ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap