SON DAKİKA



Haber > Gündem > Yerel basının sorunları

Yerel basının sorunları

09 Haziran 2016 Perşembe - 17:33




MHP Milletvekili Mehmet Parsak, ülke genelindeki yerel medya kuruluşlarının sorunlarının araştırılması için "Meclis Araştırması" açılmasını önerdi.





MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, ülkemizin her yanında faaliyet gösteren yerel medya kuruluşları ile yerel medya kuruluşu çalışanlarının sorunlarının araştırılması için Türkiye büyük Millet Meclisi (TBMM)’de “Meclis Araştırması” açılmasını önerdi.

Parsak, TBMM’ye bir öneri sunarak yerel basının sorunlarının araştırılacağı bir “Meclis Araştırma” komisyonu kurulmasını talep etti. Parsak öneride, “Basınımızda yer alan haberler ve vatandaşlarımızın artarak devam eden tepkileri doğrultusunda gündeme gelen, ülkemizin her yanında faaliyet gösteren yerel medya kuruluşları ile yerel medya kuruluşu çalışanlarının sorunlarının araştırılmasını teminen Anayasamızın 98’inci, Türkiye Büyük Millet Meclisi İçtüzüğü’nün 104’üncü ve 105’inci maddeleri uyarınca “Meclis Araştırması” açılmasını saygılarımızla arz ederiz” ifadelerine yer verdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap