SON DAKİKA



Haber > Gündem > Yıldırım'dan CHP'ye eleştiri

Yıldırım'dan CHP'ye eleştiri

18 Temmuz 2017 Salı - 13:00




Başbakan Yıldırım, CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun 'kontrollü darbe' sözlerini eleştirerek, "Yaşananlara böyle diyerek kendi kontrolünü kaybedenler var" d





AK Parti Genel Başkan Vekili ve Başbakan Binali Yıldırım, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin, "Yaşananlara 'kontrollü darbe' diyerek kendi kontrolünü başkasına kaptıranlar var" dedi.

Başbakan Yıldırım, "Türkiye'de 15 Temmuz'u referans almadan yapılacak her siyasi değerlendirme, deyim yerindeyse, yok hükmündedir." ifadesini kullandı.

Yıldırım, "Böyle giderse ana muhalefet partisi, sözde adalet mitinglerini övmek için gizli gizli hayranlık duydukları AK Parti mitinglerinin fotoğraflarını kendilerine aitmiş gibi paylaşmaya devam edeceklerdir." açıklamasını yaptı.

OHAL Komisyonu

Başbakan Yıldırım, "OHAL İnceleme Komisyonuna dün itibariyle komisyona başvurular başladı. Sadece dün, günün sonuna kadar 3 bin 28 başvuru yapılmış, 1189'u Valilik ve kurumlarca onaylanarak işleme girmiştir. Toplam başvuruların, mükerrer başvuruları da dikkate aldığınızda, 120 bin civarında olacağını düşünüyoruz." şeklinde konuştu.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap