SON DAKİKA



Haber > Gündem > Yılmaz Hız Kesmiyor

Yılmaz Hız Kesmiyor

09 Mayıs 2015 Cumartesi - 15:03




Kalkınma Bakanı ve AK Parti Diyarbakır Milletvekili adayı Cevdet Yılmaz, seçim çalışmaları kapsamında ilçe ziyaretlerini sürdürüyor.





Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, milletvekili adayları M. Selim Ensarioğlu, Oya Eronat, Seyyid Haşim Haşimi, Dürdane Yalar, Ali İhsan Merdanoğlu, Mustafa Elgörmüş, Netice Arslan, Alaattin Parlak, Abbas Barış, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Mehmet Süleyman Hamzaoğulları ve İl Başkanı Muhammed Akar ile birlikte Hazro ilçesini ziyaret etti.

Bakan Yılmaz, kaymakamlıkta yaptığı konuşmada, Hazro’nun çok büyük sıkıntılar yaşadığını ifade ederek, “Hangi ilçemiz, hangi beldemiz geçmişte büyük sıkıntılar yaşamışsa bu çözüm sürecinde huzur ortamında en fazla istifade edecek ilçelerimiz de bunlar olacak. Geçmişte ne kadar büyük sıkıntı yaşanmışsa bedel ödenmişse bu çözüm ve huzur ortamında istifa edecek. Yaralarını saracak ve inşallah ciddi bir şekilde kalkınacak ve gelişecek. Huzur ve güvenin olmadığı bir yerde ekonomiyi ve güveni sağlamak mümkün değil. Gerçekçi olmamız lazım. Biz kamu yatırımlarını ortam ne olursa olsun yapıyoruz. Ama kamu yatırımlarla bir bölgenin istenilen düzeyde gelişmesi mümkün değil” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap