SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Aksa’dan ölüme davetiye

Aksa’dan ölüme davetiye

13 Aralık 2016 Salı - 08:29




Trabzon’da eskimiş trafolarını yenileme konusunda bir türlü gerekli çabayı göstermeyen AKSA şimdi de söktüğü trafoların yerinde güvenlik tedbirlerini





Vatandaşların bu kablolara çarpıp ölmemesi mucize!

ESKİ TRAFOLAR

Trabzon’un en kalabalık caddesi olan Kahramanmaraş Caddesi’nde bulunan elektrik kabloları adeta ölüm tehlikesi saçıyor. Trabzon’da halen eski trafoları kullanan ve trafo çalışmalarını kaplumbağa hızıyla devam ettiren AKSA firması bu kez insan hayatını hiçe sayıyor. Söktüğü trafoların kabloları yenisi takılana kadar cadde ortasında öylece duruyor.

YOLUN ÜSTÜNDE

Dışarıya sarkan elektrik kabloları ile kaldırım arasında bulunan mesafe 20-25 santim olurken elektrik kablolarının açıkta olması ve kabloların soyulmuş vaziyette durması çevredeki insanları korkuttu. Durumu fark eden vatandaşlar kablolara yanaşmaktan korkarken, onlarca kişi ise tehlikeyi fark bile etmeden kabloların yanından geçti.


HESABINI KİM SORACAK

Küçük bir çocuğun bile rahatlıkla kabloya ulaşabileceğini belirten vatandaşlar, “İnsan hayatı bu kadar ucuz olamaz. Çocuk parklarında bile eski trafolar var. Burada Allah göstermesin bir şey olsa bunun hesabını kim soracak? Yetkililer neden bu kuruma bir şey diyemiyor? Elektrik kabloları bir an önce buradan kaldırılmalı” sözleriyle tepki gösterdiler.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap