SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Av. Aytekin Şenlikoğlu

Av. Aytekin Şenlikoğlu

10 Ekim 2017 Salı - 08:58








AK Parti Giresun İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü'nün vefatının ardından, il başkanının kim olacağı sorusu merak konusu olmuştu. Allah nurlar içinde yatırsın, Tütüncü başkanın Giresun’a hizmeti ve emeği çoktu. Yeri zor doldurulacak bir başkandı. Merhum Tütüncü’nün yerine gelecek isim önemliydi. En az onun kadar hizmet aşığı ve Giresun’u seven, saygılı biri olmalıydı. Ve beklenen haber geldi. İl Başkanlığı görevine en az Merhum Tütüncü kadar değerli bir isim atandı. Daha öncede İl Başkanlığı görevini layıkıyla ve başarıyla sürdürmüş Sayın Av. Aytekin Şenlikoğlu’nun atanması Giresun adına sevindirici ve isabetli bir karar oldu. Çünkü Sayın Şenlikoğlu herkes tarafından sevilen ve kabul gören bir isimdi.

Giresun’da AK Partiyi toparlayacak, küskünlükleri ortadan kaldıracak ve birlikteliği yeniden tesis edebilecek biri varda o da Sayın Şenlikoğlu’dur. Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, sık sık dile getirdiği ve “Metal yorgunluğu” olarak tanımladığı, parti içi yenilenmenin ve görev değişikliklerinde bahsettiği yenilenme her ne kadar eskilerin köşeye çekilmesi ve yeni isimlerin görev alması olarak değerlendirilse de, Sayın Şenlikoğlu’nun atanması bunun böyle olmadığını göstermiş oldu. Sayın Cumhurbaşkanının “Bize hesabi adamlar değil, hasbi adamlar lazım” sözünün arkasındaki anlam da şimdi daha net anlaşılıyor.

Bilindiği gibi Sayın Şenlikoğlu, daha önce il başkanlığı dahil birçok görevler almış ve bu görevleri başarıyla yürütmüş bir dava adamıdır. Yani yeni değil, partinin temel taşlarındandır. Merhum Tütüncü’nün vefatı gibi ilahi bir zorunluluktan dolayı dahi olsa, gerçekleşen bu görev değişimi ve atama “Metal yorgunluğunun” tanımını ve açılımını değiştirmektedir. Sayın Şenlikoğlu, eski olmasına rağmen yeniden göreve getirilmiş/atanmıştır. Yani şunu söyleyebiliriz; AK Parti içindeki değişim ve yenilenme aslında bir görev değişimi, bayrak devridir. Dava devam etmektedir.

Finalde kazananlar yine hep birlikte olacaklardır. Onun için Sayın Cumhurbaşkanının nöbet değişimi, yenilenme olarak öne sürdüğü bu hamle heyecanın yeniden doruk bulması için atılmış stratejik ve önemli bir adımdır. Sayın Şenlikoğlu’da yaptığı açıklamada; "AK Parti Giresun İl Başkanlığını tarafımıza tevdi ederek bu sorumluluğa bizleri layık gören Sayın Cumhurbaşkanımıza ve genel merkezimize teşekkür ederim. Dava arkadaşlarımızla ve Halkımızla omuz omuza vererek bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız inşallah" diye konuşarak, sadakatle ve görev bilinciyle görevi kabul ettiğini beyan etmiştir.

Dün yaptığı basın toplantısında partililer ve basınla bir araya gelen Sayın Şenlikoğlu, önemli mesajlar verdi. Ülkemizin üzerinde oynanan iç ve dış oyunlara dikkat çeken Sayın Şenlikoğlu, “Birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde bu ülkenin geleceği için konulan hedeflere ulaşmak için gece gündüz demeden çalışmaya hazırız. Kişisel menfaatlerin değil, ülkemizin ve milletimizin menfaatleri için çalışacağız” diyerek ne kadar doğru bir tercih olduğunu da bir kez daha göstermiştir. Kendisine yeni görevinin hayırlı olmasını diliyor ve başarılarının devamını temenni ediyorum...


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap