SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Bakan Soylu, Trabzon'da temel atacak

Bakan Soylu, Trabzon'da temel atacak

30 Mayıs 2017 Salı - 16:04




Trabzon’da ihaleleri yapılan Ortahisar Belediyesi ve Ortahisar Kaymakamlığının hizmet binalarının temel atma töreni İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun





Trabzon’un önemli projeleri arasında yer alan Ortahisar Belediyesi ve Ortahisar Kaymakamlığı Hizmet Binalarının temel atma töreni gerçekleştiriliyor.

Pazarkapı’da ki kentsel dönüşüm alanına yapılacak olan Kaymakamlık Binasının ihalesini, Öztürk İnş. Nak. Tur. Elk. En. Ür. Ve Tic. LTD. ŞT ile AR-HA Müh. İnş. Tur. Nak. Tic. LTD. ŞTİ ortaklığı 15 milyon 913 bin TL sözleşme bedeli ile kazandı.

Yine aynı bölgeye yapılacak Ortahisar Belediyesi Hizmet Binası İnşaat yapım işinin ihalesini ise Ali Türen Özdürk ve Hita Yapı Makine İnş. Tur. Otomotiv A.Ş. İş ortaklığı 39 milyon 158 bin TL bedelle kazandı.

Her iki hizmet binasının yapılacağı alanda çalışmalar başlarken temel atma töreninin ise Cuma günü İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun katılımıyla yapılacağı bildirildi.

Kaymakamlık Hizmet Binasının sözleşmeye göre 25.11.2018, Belediye Hizmet Binasının ise 31.12.2018 tarihine kadar yetişmesi planlanıyor.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap