SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Boyu kadar ceza yedi

Boyu kadar ceza yedi

25 Aralık 2015 Cuma - 10:35




Trabzon’dan ailesini almak için Samsun’a doğru yola çıkan Osman Kurt Ordu’da şok üstüne şok yaşadı. 1 saat içinde 3 bin lira radar cezası yiyen Kurt,





VATANDAŞ İSYANDA 

Trabzon’dan Samsun’daki ailesinin yanına giden Osman Kurt, Ordu’da kurulan radar sisteminin mağduru oldu. Sabah saat 07:30 sularında Fatsa ilçesinden geçiş yapan Kurt, bir saat içinde 12 radar cezası yedi. Toplam 3 bin lira ceza ödemek zorunda kalan Kurt, yaşananlara tepkiliydi.

21_32

CEZALARI ÖDEDİM

Yıllarca okul okuduğunu ve bu kadar kağıdı bir arada taşımadığını belirten Kurt, "Sadece Ordu ve Fatsa arasında bir sağdan, bir soldan, bir de trafik ışıklarının olduğu bölgeden fotoğraflı olarak toplam 12 adet radar cezası yedim. Bir vatandaş olarak bu kuralları ihlal ettiysem yediğim cezaya itirazım olmayacağı gibi cezaları ödedim" dedi.

ORDU’DAN GEÇMEYECEĞİM


Artık Ordu güzergahını kullanmayacağını belirten Kurt, "12 noktada hız kurallarını aşıyorsam neden beni bir polis durdurmadı? Belki kaçakçılık yapıyorum. Burada adeta tuzak kurulmuş. Samsun’a gitmek için Gümüşhane, Diyarbakır, Ankara yolunu kullanacağım" dedi.

Kemal BEKTAŞ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap