SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Evlatlarını rehin aldı

Evlatlarını rehin aldı

04 Mart 2015 Çarşamba - 07:14




Ortahisar’da ailevi sorunlar yaşayan 41 yaşındaki Osman B. girdiği bunalımdan çıkamayınca evde bulunan 3 çocuğunu rehin aldı.





Yenicuma Mahallesi’nde yaşadığı evin balkonuna çıkan Osman B. gece saat 03:00’de çocuklarını öldüreceğini söyleyerek bağırmaya başladı. Kızgın adamın bağırması üzerine uyanan mahalle sakinleri 155 telefonlarına haber vererek durumu bildirdi. Gazetecilerin yoğun çabalarıyla sakinleştirilen Osman B, “ Eşim K.B, evden gitti ve gelmiyor. 3 çocuğumla yalnız kaldım. Evde kim onlara bakacak. Şu anda durumu görüyorsun. Psikolojim bozuldu bana yardım edin. Eşimi bulun. En büyük çocuğum 12 en küçüğü ise 9 yaşında ben ne yapacağım ”dedi.

HASTANEYE KALDIRILDI

Sağlık görevlileri 3 çocuğunu rehin alan şahsa iğne yaptıktan sonra Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Numune Kampü- süne kaldırıldı. Polis ekipleri 3 çocuğun yalnız kalmaması için anneanneleri ile görüştü. 3 çocuk anneleri eve geri dönene kadar buraya gönderildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kemal BEKTAŞ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap