SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Giresun Emniyet Müdürü Fahri Aktaş

Giresun Emniyet Müdürü Fahri Aktaş

17 Ekim 2017 Salı - 08:45








Hani bir laf vardır; “Gelen gideni aratır” diye... Belki çoğunlukla geçerli bir söz... Son yıllarda atanmışlar açısından oldukça şanslı bir olan Giresun için artık geçerli bir söz değil. Görev süresini doldurup gidenler arasında da çok değerli bürokratlarımız vardı mutlaka ama gelenler de gidenleri aratmıyorlar artık... Son dönemde atanan ve ilimizde göreve başlayan gerek sayın valimiz, gerek kaymakamlarımız ve gerekse kurum müdürlerimiz hepsi birbirinden iyi hepsi birbirinden üstün değerli insanlar...

Bu yazımda geçtiğimiz günlerde gazetemiz temsilciliğini ziyaret etme ve oldukça uzun süre bizlerle birlikte olma nezaketini gösteren, Giresun Emniyet Müdürümüz Sayın Fahri Aktaş’tan bahsetmek istiyorum. Atanmışlar, yetkililer, kamu görevlileri ne derseniz deyin, hepsi vatandaşa hizmet etmek, onların hayatlarını kolaylaştırmak ve güven ortamı içinde yaşamalarını sağlamak için varlar.

İşte Sayın Emniyet Müdürü de tam da bunun farkında ve bilincinde olan bir müdürümüz. Onun bizleri ziyaret etmesi sıradan bir görev olarak da görülebilirdi. Ancak 1.5 saat gibi uzun bir süre ve gerçekten keyifli, karşılıklı ve faydalı bir sohbet ortamında geçen bu ziyaret tam bir samimiyettir. Onun bu samimiyeti gerçekten emin ellerde olduğumuzun göstergesidir.

Giresun’un huzurlu ve güvenli bir şehir olduğunu, bu huzur ve güven ortamının devam etmesi için ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini özellikle vurgulayan Sayın Müdür, toplumun her kesiminin önemli olduğunu belirterek, basın kuruluşlarının da bu anlamda önemli görevler üstlendiğini, kamunun bilgi sahibi ve haberdar olmasında basının çok önemli bir yeri olduğunu, objektif habercilik noktasında, kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi anlamında basınla irtibat halinde olacaklarını ifade ediyor ve bunu samimiyetle söylüyor.

Görev alanına geniş bir yelpazeden bakan Sayın Müdür, "Giresun huzurlu ve güvenli bir il. Ancak ülkemiz içerde ve dışarıda ciddi tehditlerle mücadele ediyor. Bu anlamda bölgemizde ve ilimizde de huzuru ve güven ortamını bozmak için çalışan unsurlar bulunmakta. Biz bu huzur ve güven ortamını korumak ve devam ettirmek için varız. Özellikle terör unsurlarının tehditlerine karşı uyanık olmak zorundayız.


Gerek şehirde gerekse kırsalda halkımızın güvenliğini tesis etmek ve korumak için çalışmalarımız sürüyor" diyerek güven veriyor...

Giresun’da göreve başladığı günden itibaren sürekli halkın içinde de gözükmeye dikkat eden Sayın Müdür, bu ülkede yıllardır özlemi çekilen; devletin samimi yüzü, güven veren duruşu, hizmet ettiği insanına el uzatan, değer veren ifadesidir... O ve onun nezdinde hizmet aşkıyla ve samimiyetle görev yapan tüm kamu görevlilerimizi sevgi ve saygıyla selamlıyor, başarılar diliyorum...

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap