SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Giresun valisi

Giresun valisi

07 Haziran 2016 Salı - 12:35








Son Valiler kararnamesiyle yerinde kalan Giresun Valisi Sayın Hasan Karahan, başarılı ve uyumlu çalışmalarıyla “Giresun’a hizmete devam” dedi. Kendisini kutluyor ve başarılar diliyorum...

Sayın Karahan’dan önce valilerin görev süreleri konusunda oldukça şanssız bir dönem geçiren Giresun, devlet Hizmetlerinin takibi ve yerine getirilmesi noktasında hep sıkıntı çekti. En son Sayın Dursun Ali Şahin’in valiliği dönemini hatırlarsak, Sayın Şahin’in birçok proje ve hizmeti tamamlayamadan gittiğini rahatlıkla söyleyebiliriz. Devlette devamlılık esastır. Ancak her yiğidin farklı bir yoğurt yiyişi olduğu gerçeği de göz ardı edilemez. Onun için özellikle Valilik makamında görev süresi çok önemlidir. Valinin ilini tanıması, sorunlarına vakıf olması ve hizmetleri takip ederek, yerine getirilmesini sağlayabilmesi için zamana ihtiyacı vardır.

İşte Sayın Vali Karahan bu zamanı en iyi şekilde elde etti. Zaten çalışkan ve uyumlu olan Sayın Karahan, bu zamana kadar sürdürdüğü görevinde Giresun’u ve sorunlarını en iyi şekilde öğrenmiş ve vakıf olmuştur. İşte Sayın Vali, bundan sonra Giresun’a çok daha rahat ve fazla hizmet edecek bir konumdadır. Bundan  sonra Giresun’a gelecek tüm devlet hizmetleri ve yatırımlarını en doğru ve adil şekilde takip edip, dağıtacağından şüphemiz yoktur.

Devletin tüm kurumlarıyla ve hükümetle uyum içinde görevini sürdürmeye devam edecek ve başarılarıyla adından söz ettirecektir. Saygın ve mütevazi görünümüyle tam bir halk adamı da olan Sayın Vali, her fırsatta halkın arasına karışarak ve süren devlet yatırımlarını yerinde takip edip inceleyerek, sevgi ve saygısını da Giresun’a yansıtmakta ve aynı şekilde karşılığını almaktadır. “İşte devlet adamı/adamlığı böyle olur” dedirten Sayın Vali, Giresun’a değer katmaya da devam edecektir. Tekrar hayırlı ve kutlu olsun...

Ve bir Ramazan’a daha kavuşmanın mutluluğunu, heyecanını yaşıyoruz. On bir ayın Sultanı, bereket ayı Ramazan; ülkemize, milletimize ve hepimize huzur ve bereket getirsin. Hayırlı ramazanlar efendim..


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap