SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Güney Mahallesi’ne Genç'ten müjde

Güney Mahallesi’ne Genç'ten müjde

26 Ekim 2015 Pazartesi - 09:19




Trabzon’un Ortahisar ilçesinde merkeze bağlı Çağlayan Güney Mahallesi Feyzi mevkiindeki yol sorununa Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç el at





Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, Çağlayan Güney Mahallesi Feyzi mevkiinde belediye tarafından yol çalışmaları yapılmadığından, köylülerin kendi imkânlarıyla yol çalışmasına başladığı yönündeki habere cevap verdi. Başkan Genç, 2015 yılı yol yapım planları kapsamında ilçe sınırları içerisinde bulunan bütün mahallelerde olduğu gibi adı geçen mahallede de bu plana uygun olarak yol çalışmalarının yapıldığını belirterek, “Belediye ekipleri halen Çağlayan Mahallesi’nde bulunmakta ve çalışmalarını sürdürmektedir. Belediyemizin yol yapım planları dahilinde sırası gelen her mahalleye konumuna ve kot yüksekliğine göre betonlama ya da asfaltlama çalışmaları mutlaka yapılmaktadır. 2015 yılında Ortahisar’a bağlı 85 mahallemizin her birine 1 km asfalt ya da beton yol yapma hedefiyle yola çıktık. Şu anda ise sezon bitmeden bu hedefimizi gerçekleştirmiş durumdayız. İlçemiz sınırları içindeki yollarda toplam 85 bin ton asfalt dökerek yol planımızdaki rakama ulaşmış durumdayız” diye konuştu. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap