SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Hapisten kaçtı çete kurdu!

Hapisten kaçtı çete kurdu!

24 Aralık 2015 Perşembe - 12:53








Trabzon’da birçok hırsızlık suçuna karışan ve cezaevi firarisi olduğu tespit edilen S.A. Hayrat’ta jandarma ekiplerinin yaptığı operasyonla kıskıvrak yakalandı. Çete lideri olan S.A.’nın uzun zamandır hırsızlık şebekesini yönettiği ve birçok hırsızlık olayına imza attığı kaydedildi.

DÜĞMEYE BASILDI

Trabzon’da cezaevinden kaçarak hırsızlık çetesi kuran S.A. uzun uğraşlar sonucu Trabzon İl Jandarma ve Hayrat İlçe Jandarma ekiplerinin ortaklaşa düzenledikleri operasyonla kıskıvrak yakalandı. Trabzon’un çeşitli yerlerinde birçok hırsızlık olayına imza atan çete lideri S.A.’yı bir ihbar üzerine takibe alan jandarma ekipleri operasyonun düğmesine bastı.

EŞ ZAMANLI OPERASYON

Hayrat’ta bir evde saklandığı belirlenen S.A.’nın evini kuşatan jandarma timleri düzenledikleri baskınla çete liderini ele geçirdi. Ekipler farklı yerlerde düzenledikleri operasyonlarla 4 kişiyi daha gözaltına aldı. Şahısların evlerinde çok sayıda çalıntı eşya, kaçak mazot ve hırsızlıkta kullanılan malzemeler ele geçirildi.

Derin araştırma

Trabzon İl Jandarma ekipleri ayrıca Rize, Giresun, Ordu, Gümüşhane ve Artvin illeriyle irtibata geçerek S.A.’nın eşkaline uygun hırsızlık olaylarının gerçekleşip gerçekleşmediği konusunda bilgi istedi. Cezaevi firarisi olan S.A. tutuklanarak cezaevine gönderilirken çetenin diğer 4 üyesinin ise bugün adliyeye sevk edilecekleri öğrenildi.  

Kemal BEKTAŞ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap