SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Herkes 2019’un hesabını yapıyor

Herkes 2019’un hesabını yapıyor

08 Mayıs 2017 Pazartesi - 10:00








İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bir dizi ziyaret için geldiği Trabzon’da Araklı ilçesi Pazarcık Yaylası’nda düzenlenen Turizm Haftası’nın açılış programında Pazarcık Yaylası’na yapılacak turistik tesisin müjdesini verdi. Bakan Soylu ardından basın mensuplarıyla bir araya geldi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Araklı ilçesine bağlı Pazarcık Turizm Merkezi'nde düzenlenen ‘Turizm Haftası’nın açılışında yaptığı konuşmada, Anadolu coğrafyasının gerek ekonomi gerekse kültürel anlamda çok büyük fırsatlara da sahip bulunduğunu belirtti. Turizm yatırımlarının ülkenin kalkınmasında büyük etkisi olduğunu belirten Soylu, “Trabzon'un halihazırda bir turizm kültürü zaten mevcuttur fakat yapmamız gereken bu konudaki eksikliklerimizi belirterek, fırsatlarımızı belirlemek ve buradan elde ettiğimiz geliri çok daha yukarıya çekmektir" ifadelerini kullandı.

DOĞAYA AİT BİR CİNAYETTİR

Soylu, "Bir eksiğimiz var" diyerek, şunları dile getirdi: “Yaylalarımıza maalesef iyi davranmıyoruz. Bu yaylalar bize böyle bırakılmadı. Taş yığını olarak da bırakılmadı. Bir bakıyoruz ki 350 metre hangar gibi beton bir yer yapmış. Allah'ını seversen yani bu güzelim yaylalarda 350 metrekarelik, 400 metrekarelik, 6 katlık, 5 katlık yapabileceğimiz bu binalar, ben size söylüyorum geçmişimize ait de bir cinayettir, doğaya ait bir cinayettir, yaylaya ait bir cinayettir.” Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile telefonda görüştüğünü bildiren Soylu, turistik tesis yapılması konusunda söz aldığı müjdesini paylaştı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye'yi yarınlara taşıyacak en önemli unsurun siyasal rekabet olduğunu belirterek, “Bugün görüyoruz ki artık herkes 2019 hesabını yapmaktadır. Bu demokrasi ve siyasi hayat için çok mühim bir değerlendirmedir. Siyasette tam da bunu yapmalıdır” dedi. Trabzon’da bir otelde düzenlenen akşam yemeği ile Trabzon basınıyla bir araya gelen Bakan Soylu, Türkiye'yi yarınlara taşıyacak en önemli unsurun siyasal rekabet olduğunu belirterek, “Bugün görüyoruz ki artık herkes 2019 hesabını yapmaktadır” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap