SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > IŞİD'in son oyunu şehit aileleri

IŞİD'in son oyunu şehit aileleri

28 Ağustos 2015 Cuma - 09:13








IŞiD’in eylem hazırlığı içinde olduğunu öğrenen istihbarat birimlerinin, tüm illerin güvenlik güçlerine uyarı zarfı gönderdiği ortaya çıktı. Gizli ibareli gönderilen zarflarda “IŞİD şehit yakınlarını kendi saflarına çekmeye çalışıyor” ifadeleri yer aldı.

İSTİHBARAT TEYAKKUZDA

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde IŞİD Terör örgütünün gerçekleştirdiği canlı bomba katliamının ardından, istihbarat birimleri tüm illerde teyakkuza geçmiş durumda. İstihbarat birimlerinin IŞİD terör örgütünün eylem hazırlığında olduğunu ve bu hazırlık için şehit yakınlarını kullanmayı planladığı bilgisine ulaşıldı. 

UYARI ZARFI GÖNDERİLDİ

Edinilen bu bilgi doğrultusunda Trabzon, Giresun, Ordu, Samsun, Gümüşhane, Rize ve Artvin illeri dahil olmak üzere tüm güvenlik güçlerine uyarı zarfı gönderildiği iddia edildi. Gizli ibareli gönderilen zarfta, “IŞİD Terör örgütü yeni bir eylem hazırlığında bunun için ise şehit yakınlarını kullanmak istiyorlar” ifadelerine yer verildi. 

Jandarma kırsalda

Yapılan bu uyarının ardından harekete geçen güvenlik güçleri bazı şehit yakınları ile görüşerek, kendileri ile irtibata geçildiği takdirde mutlaka polis veya jandarma ekiplerine bilgi verilmesini istedikleri öğrenildi. Öte yandan Jandarma’nın, PKK terör örgütü üyelerinin Karadeniz bölgesine sızmamaları için kırsaldaki çalışmalarına devam ettiği öğrenildi. 

Kemal BEKTAŞ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap