SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Korku filmi değil gerçek

Korku filmi değil gerçek

27 Ekim 2015 Salı - 09:16








Trabzon’un Of ilçesi Yazlık Mahallesi’nde 2007 yılında yaşanan heyelan sonucu ağır hasar gören Melek Köprüsü öğrencilerin kabusu haline geldi. 8 yıldır yapılmayan köprüden geçerek okula gitmek isteyen minik öğrenciler ise her gün ölümle burun buruna geliyor. Ama nereye kadar

MECBUR GEÇECEKLER

Trabzon’un Of ilçesi Yazlık Mahallesi’nde bulunan Melek Köprüsü korku saçıyor. 2007 yılında yaşanan heyelanla ağır hasar alan köprü bir türlü yapılamadı. 8 yıldır evlerine sağlıklı bir şekilde ulaşamayan Kaplan ailesi, okulların açılmasıyla birlikte yeniden sorun yaşamaya başladı. Okula gitmek isteyen öğrenciler ise her gün bu köprüden geçmek zorunda.

SORUN ÇÖZÜLMÜYOR

Çocuklarını güvenli şekilde okula ulaştırmakta güçlük çeken Muhammet Hasan Kaplan, "Annem 71 yaşında hasta bir kadın. Onu hastaneye götüremiyoruz. Çocuklar okula gidecek ama gidemiyorlar. Allah göstermesin, biri dereye düşse o zaman devlet imkanlarını seferber edecek. Yetkililere defalarca durumu izah ettik ama sorunu çözemiyoruz" dedi.

Kemal BEKTAŞ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap