SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Lösemili çocuklarımızı sakın unutmayın

Lösemili çocuklarımızı sakın unutmayın

23 Ocak 2013 Çarşamba - 09:18




Trabzon Lösemili Çocuklar Derneği tüm gelirinin lösemili çocuklar için yapılacak hastaneye verilecek olan konser, 16 Şubat’ta Volkan Konak’ın katılım





Trabzon Lösemili Çocuklar Derneği tarafından lösemili çocuklarımız için yapılacak hastaneye katkıda bulunmak için Volkan Konak’ın sahne alacağı konser düzenleniyor. 16 Şubat’ta Hayri Gür Spor Salonun’da sanatseverlerle buluşacak olan Volkan Konak bu kez lösemili çocukları için şarkılarını seslendirecek. Kuzeyin oğlu Volkan Konak, 16 Şubat Cumartesi günü Trabzon’da lösemili çocuklar için sahne alacak. Volkan Konak’ın hiçbir ücret almadığı konserden elde edilen gelirin tamamı Trabzon Lösemili Çocuklar Yardım Derneği’ne bağışlanacak. Dernek, konserin geliriyle Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne bağlı bir Onkoloji Hastanesi yaptırmayı planlanıyor. Trabzon Lösemili Çocuklar Derneği Yöneticisi Murat Onur, “Konsere tüm Trabzon halkının gerek bilet alarak gerek sponsor olarak destek olmasını bekliyoruz. Konserin tüm geliri lösemili çocuklar için kullanılacak. Ayrıca bir Onkoloji Hastanesi kurmayı planlıyoruz. Tüm Trabzonluların bu organizasyona destek vereceğini umuyorum” dedi. Proje Yöneticisi Melike Savaş, ‘16 Şubat Cumartesi günü saat 20.00’de Hayri Gür Spor Salonu’nda verilecek konserin biletleri 20TL’den satışa çıkacak. Hiçbir ücret almadan gönüllü bilet satış noktalarımız: Akademi Kırtasiye, Das Reklam, Derya Kitabevi, Gurme Trabzon, İsmar Marketleri, Keyif Coffee, Kiler Marketleri, Times Cafe ve TS Club Sadri Şener Merkez Mağaza’dır.Facebook adresimizden http://www.facebook.com/VolkanKonakTrabzonLosemiliCocuklaraYardimKonseri konser hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz. Ayrıca, Konserin sahne afişinde ve duvar afişlerinde sponsor olarak, Lösemili Çocuklarımıza firmaların da destek olmasını bekliyoruz.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap