SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Onlar eremedi muradına

Onlar eremedi muradına

05 Aralık 2012 Çarşamba - 10:01




Trabzon’da Manisalı Ahmet Akgül’ü dolandıran izdivaç şebekesinin son kurbanı Çanakkaleli Ahmet Gönülal oldu. Nuray B. tarafından dolandırılan Akgül, A





FİLMLERE TAŞ ÇIKARTIR MANİSALI Ahmet Akgül’ü 3 ay önce dolandıran izdivaç şebekesinin son kurbanı bu kez de Çanakkaleli Ahmet Gönülal oldu. Gönülal, Balıkesir’den tanıdığı ve 500 TL ödediği Muzaffer D. aracılığı ile tanıştığı Trabzon’lu Nuray B’ye 3 bin TL verdi. Evlilik işlemleri için Trabzon’a gelen Gönülal, Nuray B. tarafından terk edildi. GÜLTEN’E GÖNÜL VERİNCE..! AHMET Gönülal aynı şebeke tarafından bu kez Lütfü Y. tarafından gönderildiği Şavşat’ta Ali C. N., isimli bir otel işletmecisi tarafından, yeğeni Gülten isimli kadınla evlendirme vaadi ile 3 bin 950 TL dolandırıldı. Gönülal gönlünü kaptırdığı gelin adayı Gülten’e 4 bin 400 liralık altın alarak Çanakkale’ye gitmek için Ali. C.N ile sözleşti. BURSA’YA GİT KARŞILA! GÖNÜLAL, Şavşat Köprüsü’nde yola çıkmak için sözleştikleri Gülten’in gelmemesi üzerine aradığı Lütfü Y.’den “Kızın amcası da Gülten ile gelmek istedi. Sizin arabanızda yer olmadığı için onlar otobüsle yola çıktı. Siz gidin Bursa otogarında onları karşılayın” cevabını aldı. İzdivaç macerasında 30 bin TL parasından olan Gönülal, Bursa otogarına ulaştığında ise feci şekilde dolandırdığını anladı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap