SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Panik yok reis var

Panik yok reis var

27 Mayıs 2015 Çarşamba - 12:15




AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar, seçim çalışmaları kapsamında, Hayrat ve Araklı ilçesini ziyaret etti.





Günnar, Hayrat ilçesinde çay bahçesine girerek, çay topladı. AK Parti’nin Türkiye’yi uçurduğunu dile getiren Günnar, “Panik yok direksiyonda reis var. Hayırlı yolculuklar” dedi. Hayrat ilçesinde, Bölümlü, Doğanköy, Yeniköy ve Pazarca Mahallelerini ziyaret eden Günnar, Pazarca Mahallesinde çay bahçesine girdi ve bir süre çay topladı. Hayrat ziyaretinin ardından Araklı İlçesine giden Günnar, ilçede esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.  Günnar, akşam programında ise Akçaabat Şoförler ve Otomobilciler Odası üyeleri ile bir araya geldi.

Günnar, şoförlere hitaben yaptığı konuşmada, “Taksim meydanında burunlu Ford minibüsleri ile ‘Akçaabat Akçabaat’ diye yolcu toplayan şoför esnafını hatırlıyorum. Siz Akçaabat’ı Trabzon’a taşıyorsunuz ve Akçaabat’ın 73 mahallesine gece gündüz demeden hizmet veriyorsunuz. Eşimizi, çoluğumuzu çocuğumuzu size emanet ediyoruz. Allah yardımcınız olsun. Şoför esnafı ile gurur duyuyoruz. Akçaabat’ın 35 yıllık hayali olan ikinci devlet üniversitesi geliyor. İkinci üniversite ile şoför esnafının geliri artacağı gibi Akçaabat’ın ekonomisi de canlanacak. Akçaabat 30 ilden fazla nüfusu ile Türkiye’nin gözbebeği olacaktır. AK Parti ile Akçaabat’ın nasıl değiştiğini hepimiz biliyoruz. Akçaabat’ta iki tane özel hastane, bir tane 5 yıldızlı otel statüsünde devlet hastanesi var. 15 yıl önce biri çıkıp deseydi, Akçaabat’a bu üç hastaneyi kazandıracağım. Buna kimse inanabilir miydi? Biz yaptıklarımızı sayarken bile unutuyoruz. Akçaabat Ortamahallesi ile, Sivriburun ile, yaylaları ile, Köfte salonları ile bir turizm merkezi. Sayın Cumhurbaşkanımız da, başbakanımız da sürekli şoför esnafının yanında olmuştur. Panik yok, direksiyonda reis var. Hayırlı yolculuklar” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap