SON DAKİKA



Haber > Rize > ASKON Rize Başkanı Karakoyon yeni otogar projesinin yapılacağı yeri eleştirdi: Polis noktasında terminal olmaz

ASKON Rize Başkanı Karakoyon yeni otogar projesinin yapılacağı yeri eleştirdi: Polis noktasında terminal olmaz

Karadeniz Özel

02 Aralık 2022 Cuma - 11:22




Rize ASKON Şube Başkanı Karakoyun Belediye Başkanı Rahmi Metin’e seslenerek; ”Planladığın yer hatalı. İhtiyaca cevap vermesi mümkün değil” dedi.





Rize’de Çiftekavak Mahallesi Alipaşa Polis Kontrol Noktasında yaklaşık 15 dönümlük alanda yapılması şehirlerarası otobüs terminali yapılması planlanıyor.

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Rize Şube Başkanı Recep Ali Karakoyun, projenin ihtiyaca cevap vermeyeceğini belirterek Rize Belediyesi’ne çağrıda bulundu.

Karakoyun, “Yeni terminal binası yeri araçların giriş ve çıkışları noktasında sıkıntılı bir yer. Artvin istikametinden İstanbul istikametine giden araçlar terminal binasına giriş ve çıkışlarda problem yaşayabilir. Arazinin derinliği şehirlerarası otobüs terminali için yeterli değildir. Şehrimiz küçük olmasına rağmen dışardaki gurbetçi nüfus oranımız çok yüksek. Onun için Rize gibi bir şehre o alanda otobüs terminali ihtiyaca cevap vermeyecektir. Buradaki tek kar, arazi devletin olduğu için kamulaştırma bedeli ödenmeyecek olmasıdır” dedi.

Hüseyin TERZİ

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap