SON DAKİKA



Haber > Rize > İYİ Parti Rize İl Başkan Adayı Soyhan Köseoğlu, gazetemiz Karadeniz’e konuştu: Amacımız koltuk değil hizmettir

İYİ Parti Rize İl Başkan Adayı Soyhan Köseoğlu, gazetemiz Karadeniz’e konuştu: Amacımız koltuk değil hizmettir

Karadeniz Özel

29 Kasım 2022 Salı - 10:13




Rize il kongresinde Av. Kürşat Hacısüleymanoğlu ile yarışan Köseoğlu, “Her zaman delegelerimizin, üyelerimizin yanında olacağız Rize il kongresinde Av. Kürşat Hacısüleymanoğlu ile yarışan Köseoğlu, “Her zaman delegelerimizin, üyelerimizin yanında olacağız. . Amacımız asla koltuk değil, partimize hizmet” dedi.





İYİ Parti Rize İl Başkanlığı’na başkan adaylığını açıklayan Fındıklı İlçe Başkanı Soyhan Köseoğlu, önemli açıklamalarda bulundu.

Rize’de muhalefet eksikliğine dikkat çeken Köseoğlu, “Rize’de muhalefet eksikliği var. AK Parti iktidarının karşısında iyi bir muhalefet yok. İl başkanlığını kazanmamız halinde Rize’nin sorunlarını daha iyi gündeme taşıyacağız. Her zaman delegelerimizin, üyelerimizin yanında olacağız. Amacımız asla koltuk değil, partimize hizmet. Mevcut il başkanımıza da bugüne kadar yaptığı hizmetlerden ötürü teşekkür ediyoruz” dedi.

KÖY KÖY GEZECEĞİZ

Köseoğlu, “Partimizin üye sayısı az. Partimizin üye sayısını artırmayı hedefliyorum. 150 bin nüfuslu Rize merkezde üye sayımız 780. 16 bin nüfuslu ise Fındıklı’da benim üye sayım ise 390. İYİ Parti’de en yüksek üye sayısına sahip olan ilçe teşkilatıyım. Köy köy gezip üye sayısını artıracağız. En az 5 bin üye yapmayı hedefliyoruz. Göğsümü gere gere, korkmadan Rize’de siyaset yapacağım. Hiç kimseden korkum yok. Her zaman milletimin yanında olacağım. Fındıklı’dan İkizdere’ye kadar so- runları dile getireceğiz” diye konuştu.

KESKİN’İ DESTEKLİYORUZ

Kürşat Hacısüleymanoğlu’nun geçtiğimiz günlerde “İl başkanı Av. Ayşegül Öz- yanık ile Fındıklı İlçe Başkanı Soyhan Köseoğlu benim kazanmamam için ortak hareket ediyor” iddiasına da cevap verdi. Rize Merkez İlçe Teşkilatı’nın kongresinde de Gönül Er ile İsmail Keskin’in yarıştığını hatırlatan Köseoğlu, “Biz il başkanı ile birlikte İsmail Keskin’e destek veriyoruz. İl başkanı da aday olmaması halinde beni destekleyeceğini söyledi. Ayşegül Hanım, Fındıklı ilçe kongresinde de ‘ben aday olmayacağım’ dedi” diye konuştu.

Hüseyin TERZİ

Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap