SON DAKİKA



Haber > Rize > İYİ Parti Rize İl Teşkilatı’nda kılıçlar çekildi

İYİ Parti Rize İl Teşkilatı’nda kılıçlar çekildi

19 Kasım 2022 Cumartesi - 11:04




Mevcut il başkanı Özyanık’ı eleştiren Hacısüleymanoğlu, “İl başkanından daha fazla çalışıp köy köy dolaşıp partime üye yaptım. Bu işi daha iyi yapacağımı düşünüyorum” dedi.





ÖZYANIK ADAY OLACAK MI?

İYİ Parti Rize İl Teşkilatı, Ocak 2023’te yeni il başkanını seçecek. Mevcut başkan Av. Ayşegül Özyanık’ın kendisini destekleyen yeterli delege sayısına ulaşamaması halinde aday olmayı düşünmediği ileri sürüldü. İYİ Parti Fındıklı İlçe Başkanı Soyhan Köseoğlu da adaylığını açıklamaya hazırlanıyor.  İl başkan adaylığını açıklayan Av. Kürşat Hacısüleymanoğlu çarpıcı açıklamalarda bulundu.

ORTAK HAREKET EDİYORLAR

Hacısüleymanoğlu, il başkanı Özyanık ile aday olmayı planlayan Köseoğlu’nun kendisine karşı birlikte hareket ettiklerini söyleyerek “Ama onların ortaklıkları benim kaybedeceğim güne kadar. Sonra bireysel hareket edecekler. Ancak merkez ilçe başta olmak üzere birçok ilçede delegelerimiz bizi destekliyor. Amacım partime hizmet. Tüm küskünleri bir araya getireceğiz” dedi.

HÜSEYİN TERZİ (ÖZEL HABER)

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap