SON DAKİKA



Haber > Rize > Mertoğlu ‘İsrail Zulmünü Sadece İzliyorlar!

Mertoğlu ‘İsrail Zulmünü Sadece İzliyorlar!

05 Haziran 2024 Çarşamba - 09:07




Ak Parti Rize Milletvekili Av.Harun Mertoğlu 4 Haziran Uluslararası Çatışma Kurbanı Masum Çocuklar Günü nedeniyle açıklamalarda bulundu.





Uluslararası Çatışma Kurbanı Masum Çocuklar Günü vesilesiyle katil İsrail'in vahşetini TBMM Genel Kurulu'nda lanetledik. Tarih er ya da geç İsrail ve destekçilerinden soykırımın hesabını soracaktır.

1982 yılında BM Kararı ile 4 Haziran Uluslararası Çatışma Kurbanı Masum Çocuklar Günü olarak ilan edilmiştir.Üzülerek görmekteyiz ki kararın alındığı günden bugüne 40 yıl geçmesine rağmen değişen hiç bir şey olmamıştır. Başta Filistin'li çocuklar olmak üzere her gün televizyonlarda izlediğimiz, gazetelerde okuduğumuz haberlerde yüzleri ve vucutları kanla kaplanmış yaralı çocuklar görmekteyiz.7 Ekim'den bu yana İsrail'in hedef gözetmeksizin yaptığı saldırılarda 16 Bine yakın masum çocuk hayatını kaybetmiştir.En az 3500 çocuk ise israil kuşatması nedeniyle açlıktan ölmek üzere, Uluslararası kamuoyu ise sadece susmakla yetinmektedir.İsrail barbarlığı tarafından şehit edilen ve aralarında çocuklarınında olduğu sayıları 36,000'ü aşan şehit kardeşimizi rahmetle anıyor, yaralılara şifalar diliyorum.

HABER:BURAK ÇİMŞİT



 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap