SON DAKİKA



Haber > Rize > Siyasette 24 saat çok önemlidir!

Siyasette 24 saat çok önemlidir!

20 Kasım 2022 Pazar - 10:20




İYİ Parti Rize İl Başkanlığı’nda başkanlık yarışı kızışıyor... İl başkanı Özyanık, Hacısüleymanoğlu’na böyle cevap verdi





İYİ Parti Rize İl Başkanı Av. Ayşegül Özyanık sessizliğini bozdu. Başkanlığa yeniden aday olmayacağı iddialarına cevap veren Özyanık, “Siyasette 24 saat çok önemlidir” dedi

DEMİREL’İN SÖZLERİNİ HATIRLATTI

İYİ Parti Rize İl Başkanı Av. Ayşegül Özyanık, delegelerin yeterli desteğini alamayacağı için il başkanlığına aday olmayacağı iddialarına cevap verdi. Merhum cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in sözlerini hatırlatan Özyanık, “Süleyman Demirel’in dediği gibi siyasette 24 saat çok önemlidir. Ocak ayına kadar niyetimizi açıklarız” dedi.

BUNDAN DAHA DOĞAL NE OLABİLİR

İl başkan adayı Av. Kürşat Hacısüleymanoğlu’nun ‘Fındıklı İlçe Başkanı Soyhan Köseoğlu ile ortak hareket ediyorlar’ sözlerine de de cevap veren Özyanık, “Kimle hareket edeceğim, Soyhan bey benim ilçe başkanım. Bundan daha doğal ne olabilir. Birlikte çalışıp yol alacağız. Her konuda olduğu gibi delege konusunda da elbette istişare edebiliriz” diye konuştu.

HÜSEYİN TERZİ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap