SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Tonyalı medeniyetten geri adım atmaz

Tonyalı medeniyetten geri adım atmaz

06 Ocak 2013 Pazar - 09:41




Trabzon’un Tonya İlçesi’ne yapılması düşünülen çimento fabrikası ile ilgili tartışmalar içerisinde görüşlerini belirten yazar Selahattin Kurbetli’ye T





Kurbetli’yi eleştiren Tonya Halkı ve Sivil Toplum Kuruluşları adına açıklama yapan Mustafa Aydın şu görüşlere yer verdi, “Tonyalı doğru adımdan ve medeniyetten geri adım atmaz, Tonyalı ne vurmaya ne de vurulmaya meraklıdır. Adımız Pirali değildir, akşama kadar da kahvede oturmayız. Kadınımız ve erkeğimiz bütün yıl tarlasında ve yaylasında çalışıp didinerek dünyanın en güzel tereyağını üretir. Buradan elde ettiği gelir ile bakanlarını, valilerini, rektörlerini, işçilerini, öğretmenlerini, ustalarını kısaca uygar insanlarını ülkemize yetiştirir” dediler. Aydın sözlerine şöyle devam etti. “Tonyalıları açık bir şekilde hedef tahtasına koyup kişilik haklarına saldırmak, günümüzde artık kalmayan alışkanlıklar üzerinden eleştiri yapmak ve fikirleri bu söylemler üzerinden kanıtlamaya çalışmak doğru bir yöntem değildir. Silah, hasım, çoluk, çocuk kelimeleri ile yatırım kelimesinin bir arada bulunduğu bir ekonomi makalesi düşüncesini doğru ifade etme amacına hizmet etmez. Bilinçli bir toplum gelişmişlik göstergesidir ve bizimde gerçekleşmesi için çalıştığımız temel amacımızdır. Temennimiz, Sayın Selahattin Kurbetli’nin bilinçli bir toplum için bilinçli yazılar kaleme almasıdır” şeklinde konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap