SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Trabzon Ak parti’de ihraç!

Trabzon Ak parti’de ihraç!

05 Şubat 2017 Pazar - 10:56




Trabzon AK Parti'de Başkan yardımcısı ihraç edildi.





AK Parti Tonya İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Salih Aygün, partiden ihraç dildi. Daha önce Mehmet Arslan’la birlikte Disiplin Kuruluna sevk edilen Aygün ve Arslan hakkındaki ihraç talepleri disiplin kuruluna iade edilmişti.

Sosyal medyada yaptıktan paylaşım ve yorumlar nedeniyle haklarında ihraç talebi olan Aygün gün ve Arslan hakkındaki disiplin kurulu kararına direnen ilçe yönetimi, yeniden disipline sevk net edilmelerine karar verdi.  Disiplin Kurulu da aldığı kararla Mehmet Salih Aygün’ün partiden ihracına oy çokluğu ile karar verdi.

Mehmet Arslan’a da uyarı cezası verildi. İhraç edilmesinin ardından konuşan Aygün: "Bana yapılan tamamen bir komplodur. Ben sadece sosyal medyada paylaşımda bulundum. Hiç kimseye hakaret etmedim.

Bu ihraç kararının tamamen ilçe başkanlığı adaylığında adımın geçmesi ile bağlantı olduğunu insanlar biliyor zaten. Tonya tarihin-de böyle bir şey ilk kez görülüyor. Dilekçemi verdim, ihraç kararına itiraz ettim" dedi.

 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap