SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Adalet için İYİ PARTİ

Adalet için İYİ PARTİ

24 Nisan 2023 Pazartesi - 19:19




İYİ Parti Trabzon Milletvekili adayları Serpil Akçay ve Bülent Arslan Yomra'nının Kaşüstü Mahallesinde esnaf ziyaretlerinde bulundular.





İYİ Parti Trabzon Milletvekili adayları Serpil Akçay ve Bülent Arslan Yomra'nın Kaşüstü Mahallesi'nde esnaf ziyaretlerinde bulundular. Bölge esnaflarını tek tek ziyaret ederek desteklerini isteyen adaylar, Türkiye'nin geleceği için İYİ Parti'nin TBMM'de güçlü olması gerektiğini ifade ederek destek istediler.

Vatandaşlarla olan sohbetlerinde annesinin Yomralı, babasının Arsinli olduğunu belirten Serpil Akçay, bölgenin milletvekili adayı olduğunu ifade etti. Daha güzel, ekonomik sorunlarını çözmüş, huzurlu bir Türkiye için yola çıktıklarını kaydeden Akçay, "Biz milletimize kavga değil, gerginlik değil, huzur ve adalet vaat ediyoruz. Türkiye, çok büyük adaletsizliklerin yaşandığı bir ülke haline geldi. Adaleti sağlamak için tüm oyları İYİ Parti'ye istiyoruz" dedi.

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Adayı Bülent Arslan ise Turkiye'de yaşanan ekonomik krize dikkat cekti ve krizin kötü yönetimden kaynaklandığını söyledi. İYİ Parti'nin en iyi kadrolata sahip olduğunu belirten Arslan, "İktidarın ekonomik krizi cözmesi mümkün değildir. Çünkü kadroları yok. Bakan Nebati ile ekonomik krizin çözülebileceğine inanan var mı? AK Parti'li yetkililer bile buna inanmıyor. Bu kriz kötü yönetimden kaynaklanıyor. Krizin sona ermesi için herkesin oyuna talibiz" diye konuştu.
















Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap