A+ A-
Yorum
10

AK Parti’de gizli Büyükşehir planı!

Yayın Tarihi: 30.09.2022 - 14:18 | Güncelleme Tarihi: 30.09.2022 - 14:12
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu yola devam etmeyi düşünürken, adaylık hesabı yaptığı söylenen Muhammet Balta ve Ahmet Metin Genç’in nefesinin ensesinde olduğu konuşuluyor.
Trabzon AK Parti’de 2023 milletvekilliği seçimleri ile 2024 yerel seçimleri, aynı pota içerisinde değerlendiriliyor. Büyükşehir Be- lediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun bir taraftan milletvekili adaylığını düşündüğü, diğer taraftan da Büyükşehir’e devam etme hesabı yaptığı söyleniyor.

İKİ GÜÇLÜ RAKİP

Milletvekili adaylığı ihtimalinin düşük olduğu söylenen Başkan Zorluoğlu’nun Büyükşehir için karşısında iki güçlü aday olarak AK Parti Trabzon Milletvekili, TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Muhammet Balta ile Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Genç görülüyor

ALTA HAZIRLIK YAPIYOR

Ahmet Metin Genç’in milletvekili adayıda olabileceği konuşuluyor. Muhammet Balta’nın 3 dönem milletvekili kuralı nedeniyle Büyükşehir için hazırlık yaptığı da dile getiriliyor. Öte yandan bu süreçte Balta’ya en yakın isimlerden biri olan Metin Güneş’in Zorluoğlu’nun danışmanı olması da dikkat çekti.

Muhabir/Editör:Erol Taşkın
Etiketler