SON DAKİKA



Haber > Trabzon > AK Parti Trabzon İl Başkanı Mumcu’dan 14 Mayıs’ın ardından ilk açıklama: Cumhur ittifakı ile güçlü Türkiye

AK Parti Trabzon İl Başkanı Mumcu’dan 14 Mayıs’ın ardından ilk açıklama: Cumhur ittifakı ile güçlü Türkiye

18 Mayıs 2023 Perşembe - 10:24




AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, Cumhur İttifakı ortakları Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ömer Ayar, Yeniden Refah Partisi Trabzon İl Başkanı Ali Osman Yılmaz ve Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Mehmet Aydın ile görüştü.





AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, Cumhur İttifakı ortakları Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ömer Ayar, Yeniden Refah Partisi Trabzon İl Başkanı Ali Osman Yılmaz ve Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Mehmet Aydın ile görüştü. Görüşmeye Milletvekili Yılmaz Büyükaydın da eşlik etti.

Görüşmede 2. tura kalan cumhurbaşkanlığı seçimi için yol haritası belirlendi. Mumcu, “Bizim hedefimiz bir. Çıkarları uğruna bir araya gelenlerden değiliz. Tek çıkarımız Türkiye Yüzyılı’na damga vuracak bir lider ile yolumuza devam etmek. 28 Mayıs’a kadar çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Haber: Safiye SELÇUK

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap