A+ A-
Yorum
10

Avrupa Şampiyonu Baturalp’den Başkan Kaya’ya ziyaret

Yayın Tarihi: 13.08.2024 - 14:59
Avrupa Boks Şampiyonası Üst Minikler Kategorisi’nde İtalyan rakibini mağlup ederek altın madalya kazanan Baturalp Çevik, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya’yı ziyaret etti.
Kaynak:HABER MERKEZİ

Avrupa Şampiyonu Baturalp Çevik aynı zamanda antrenörü olan babası Gökhan Çevik ile birlikte, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya’yı ziyaret etti.

Altın madalyasıyla gelen Baturalp’i öperek karşılayan Başkan Kaya, “Hiçbir başarı tesadüfen olmaz. Başarı çalışmayla, inanmayla, özveriyle, fedakarlıkla olur. Baturalp de inandı, çalıştı ve hepimizin gururu oldu.

Türkiye, ilk defa altın madalyası olmadan olimpiyatları tamamladı. Bu hepimiz adına üzüntü verici. Sağ olsun Baturalp bu üzüntümüzü telafi etti. Kendisini tebrik ediyorum” dedi.

kaya1.webp

BAŞARILAR DİLİYORUM

Baturalp’in kısıtlı imkanlarla çalışarak önemli bir başarıya imza attığının altını çizen Başkan Kaya, “Değirmendere, Kaymaklı mahalleleri, imkanları kıt insanların oturduğu yerledir. Ben de o mahallenin çocuğuyum.

O kıt imkanların, zor koşulların olduğu yerden mücadele edip Avrupa şampiyonu olabilmek çok kıymetli bir iştir. Baturalp belki öyle lüks salonlarda antrenman yapamadı ama babası hocalığını yaparak, zor koşullarda bir Avrupa şampiyonluğu ortaya çıkardı.

Kendisini tebrik ediyor, başarılar diliyorum” diye konuştu.

Şampiyon Baturalp’e Trabzonspor forması hediye eden Başkan Kaya, aynı zamanda antrenörü olan babası Gökhan Çevik’i de tebrik etti.

kaya2.webp