SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Bıyık; ''Parti değiştirmek etik değil''

Bıyık; ''Parti değiştirmek etik değil''

Karadeniz Özel

08 Nisan 2019 Pazartesi - 12:18




İYİ Parti’den Yomra Belediye Başkanı seçilen Bıyık’ın AK Parti’ye geçeceği gündem oldu





31 Mart Mahalli seçimlerinde Yomra’da seçmenden ‘AK Parti’ye geçeceğim’ diye oy aldığı iddia edilen Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık’tan samimi açıklama ‘Seçimi kazanır kazanmaz başka bir partiye geçmek etik değil’ dedi

31 Mart Mahalli seçimlerinin son bulmasının ardından seçim sürecinde yaşanan bazı stratejik seçim çalışmaları da gündeme geldi. Trabzon’un Yomra İlçesi de seçim atmosferinin en hareketli yaşandığı ilçelerden biriydi. AK Parti’nin adayı İbrahim Sağıroğlu ile İYİ Parti’nin adayı Mustafa Bıyık arasında kıyasıya yarış yaşanmış ve ipi göğüsleyen Mustafa Bıyık olmuştu. Şimdi iddia o ki başkan seçilen Mustafa Bıyık, seçim sürecinde seçmenine ‘Ben zaten AK Parti’ye geçeceğim’ diyerek oy topladı.

İTTİFAKLA SEÇİLDİM




Yomra Belediye Başkanı Seçilen Mustafa Bıyık’ın, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun devir teslim törenine katılması bu iddiaları güçlendirdi. Bıyık’ın Zorluoğlu ile poz vermesini AK Parti’ye ‘yeşil ışık yakmak’ gibi değerlendirenlere ise Bıyık şu açıklamayı yaptı: “Yomra’da bütün partilerin ittifakı ile seçildim. Sadece bir partinin desteğiyle seçilmiş gibi hareket edemem. Seçimi kazanır kazanmaz başka bir partiye geçmek etik değil. Murat Beyle ilişkilerimi tabi ki iyi tutacağım çünkü amacım Yomra’ya hizmet almak. Şuan böyle bir durum söz konusu değil. Bugün Murat Beyle poz veririm, yarın Bakanla poz veririm.”

Haber: Meryem AKGÜN
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap