SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Bu feryada kulak verin!

Bu feryada kulak verin!

07 Temmuz 2018 Cumartesi - 12:15




Trabzon’un Araklı ilçesinde ikamet etmekte olan anne Melek E., boşanma sürecinde olduğu eşi Ü.E. tarafından çocukları M.E.’nin psikolojisinin alt üst





Melek E., yaklaşık 3 yıldır eşiyle boşanma aşamasında. 2,5 yaşlarında da bir evlatları var. Mahkemenin kararıyla baba Ü.E. belirlenen gün ve saatlerde evladını görüyor. Fakat 2,5 yaşındaki M.E. bu süreci travmatik bir şekilde yaşıyor. Anne Melek yaşamış oldukları süreci şu sözlerle anlattı. “2015 yılında eşimle ayrıldım. Ayrıldığımızda çocuğumuz 49 günlüktü. Babamın evine döndüm ve bebeğin babası hiç arayıp sormadı. 1,5 yaşına kadar evladını görmeye hiç gelmedi. Bu süreçte boşanma davası sürüyor. Mahkemenin verdiği karar neticesinde görüş günleri belirlendi. Baba, belirlenen görüş günlerine düzenli olarak riayet etmedi. Canı istediğinde uzun aralıklarla görmeye geldi. En son evladımı Mayıs ayında görmek için bir günlüğüne aldılar. Evladımı bana getirdiklerinde çocuğum yarı baygındı. Çocuğumun elleri, ayakları tutmuyor, kendine gelemiyordu. Herkes evladımı ayıltmaya çalıştı. Evladım şuan 2,5 yaşında. Yaşanan bu olaydan sonra evladım travmatik davranışlar sergilemeye başladı. Herkesten kaçıyor, korkuyor, gece çığlık çığlığa uyanıyor. Psikolojisi alt üst olmuş durumda. Ben babasıyla görüşmesin demiyorum, görüşsün ama sağlığından ve psikolojisinden endişeliyim. Şuan evladım babada ve 15 gün orada kalacak. Çocuğum hala anne sütü emiyor. Çocuğumu en son almaya geldiklerinde çocuğum feryat figan gitmemek için direndi. Yetkililerden isteğim çocuğumun psikolojisini göz önüne alarak ve bu feryatlarına kulak vererek yeni bir karar vermeleridir. Çocuğum zorla götürülüyor ve hırçın büyüyor, bu yaşatılanlarla sağlıklı bir geleceği olamaz.”

HABER:Meryem AKGÜN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap