SON DAKİKA



Haber > Trabzon > CHP Trabzon Milletvekili Adayı Özçilingir AK Parti iktidarını hedef aldı: Çete Siyasetine Boyun Eğmeyiz!

CHP Trabzon Milletvekili Adayı Özçilingir AK Parti iktidarını hedef aldı: Çete Siyasetine Boyun Eğmeyiz!

11 Mayıs 2023 Perşembe - 08:32




Ak Parti’nin iftiralarla, karalamalarla seçim kampanyası yürüttüğünü söyleyen Özçilingir, “Artık yeter! Çete siyasetinin karanlığına boyun eğmeyiz” dedi.





ÇÜRÜMÜŞLÜK VAR

CHP Trabzon Milletvekili Adayı Murat Özçilingir, AK Parti iktidarına yüklendi. Vatandaşların mutsuzluğuna dikkat çeken  Özçilingir, “Ekonomiden, adaletten hangi taraftan bakarsak bakalım. Kamudaki liyakate bakıyoruz. Çürümüşlük söz konusu. Bunların hepsini hep birlikte aşacağız” dedi.

KUTUPLAŞTIRDILAR

Özçilingir, “21 yıllık bir iktidar bugünkü seçim kampanyasında yaptığı güzellikleri anlatsın. Anlatamaz çünkü yapamadı.  İftiralarla, karalamalarla seçim kampanyası yürütüyor. İktidar insanları kutuplaştırıyor. İnsanları karşı karşıya getiriyor. Ancak biz tam tersini yapacağız” şeklinde konuştu.

KIVRANIP DURDUK

Yıllardır nefretin, öfkenin ve kinin gölgesinde kıvranıp durduklarını söyleyen Özçilingir, “Biz, gelecek kuşaklara gülümseyen bir ülke bırakmak için çıktık yola. Çünkü bizim için vatandaş siyaseti önemlidir. Çete siyasetinin karanlığına boyun eğmeyiz, aydınlık bir geleceğin inşasına omuz veririz” dedi.

Haber: Safiye SELÇUK

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap