SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Destek sizden takdir Allah'tan

Destek sizden takdir Allah'tan

14 Kasım 2018 Çarşamba - 20:30




Trabzon’un Akçaabat ilçe belediye başkan aday adayı Arzu Yalçınalp’e her kesimden destek yağıyor.





AK Parti’den aday adayı olan Yalçınalp partili, partisiz herkesin ilgisini görmeye başladı. Peyzaj Mimarı Yalçınalp’in göreve talip olduğunu açıklamasının ardından, ilçenin önde gelenleri ve muhtarlardan da destek geldi.

 EN ÜST SEVİYEYE ÇIKARTACAĞIZ

AK Parti’li milletvekillerinin, teşkilatın da desteklediği Yalçınalp ilçe halkınında şimdiden desteğini almış durumda. Kendisine verilen desteğin ve gösterilen ilginin kendisini mutlu ettiğini belirten Yalçınalp, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde genel merkezin teveccühü ile bu yolda başarılı olacağız ve Akçaabat’a hizmet bayrağını en üst seviyeye çıkaracağız” dedi İşte Yalçınalp’in o açıklamaları:

HER NOKTAYI KARIŞ KARIŞ…


“Tam bağımsızlık ve özgürlük yolunda varını yoğunu ortaya koymuş, bizlere bu davanın neferi olma aşkını aşılamış genel başkanımız ve cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da belirttiği gibi, kentleri inşa ederken onlara kendi ruhumuzdan da üfleriz! İşte, meslek hayatı ile siyasi hayatı neredeyse yaşıt olan; kentlerin yaşanabilir olması için yıllarını veren, teşkilatın içinden gelmiş; 15 yıldır bu kentin her noktasını karış karış dolaşmış, muhtemeldir ki her birinizle davamız uğruna yolu bir yerlerde kesişmiş bir kardeşiniz olarak, bana Akçaabat belediye başkanlığı aday adaylığını düşündürten en önemli unsur da; sayın cumhurbaşnaımızın belirttiği gibi, kentleri inşa ederken onlara kendi ruhumuzdan da üflememizin gerekliliğidir.

Değerli dava arkadaşlarım;

AKÇAABATLI OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM

Öncelikle bir ferdi olmaktan gurur duyduğum ilçemiz Akçaabat’ımıza bugüne kadar hizmet etmiş belediye başkanlarımıza, siyasi büyüklerimize teşekkür ediyorum. Yeni bir heyecan, yeni bir vizyon, dünyada kent kalitesi ile tanınmış, belediyecilik konuşulurken ülke genelinde akla en önce gelecek marka bir Akçaabat’ı oluşturmak ve onu 2023’lere, 2053’lere 2071’lere taşımak için yola çıkmış bulunuyoruz. Sizlerle beraber çıkacağımız bu yolda Allah yar ve yardımcımız olsun!

 


KIYMETLİ DAVA ARKADAŞLARIM;

Annesi Akçaabat/Adacık köyünden, babası Akçaabat/Şinik köyünden bir ailenin 3. evladı olarak dünyaya geldim. Akçaabat/Mersin köyünden olan eşimin işi dolayısıyla ve kendi mesleki gerekliliği nedeniyle dünyanın birçok ülkesinde/kentinde bulunma şansı elde etmiş, buralarda yerel yönetimler, kentler ve peyzaj mimarlığı konularında gözlem ve araştırmalar yapmış 2 çocuk annesi bir kardeşinizim. Uzun zamandır bir yandan insanların daha mutlu yaşamaları için en önemli mesleklerden biri olan peyzaj mimarlığını icra ediyor, diğer yandan siz değerli dava arkadaşlarımla yurdumuzu yüceltme telaşının haklı gururu ve mutluluğunu yaşıyorum. Bugüne kadar biriktirdiğim siyasi deneyim ve profesyonel bilgi birikimimi ülkemin, şehrimin ve çocukluğumda tozlu yollarını aşındırdığım, tütün, mısır ve fındık tarlaları arasında gezindiğim, çetenlerinde evcilik oynadığım güzel ilçemin hizmetine, emrine sunma sevdası ile karşınızdayım!

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap