SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Hacısalihoğlu: ''Artık vatandaşa söyleyecek sözleri sokağa çıkacak yüzleri kalmadı''

Hacısalihoğlu: ''Artık vatandaşa söyleyecek sözleri sokağa çıkacak yüzleri kalmadı''

Karadeniz Özel

22 Kasım 2021 Pazartesi - 12:09




Ülkenin ekonomik anlamda büyük bir çıkmaza girdiğine dikkat çeken CHP’li Hacısalihoğlu, “Artık vatandaşa söyleyecek sözleri sokağa çıkacak yüzleri kalmadı” dedi.





CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, AK Parti iktidarına yüklendi. Hacısalihoğlu, ülke ekonomisinin her geçen gün geriye gittiğine dikkat çekerek “20 yılın sonunda gelinen nokta bu, Lirasının diğer para birimleri karşısında önlenemez bir düşüşü var. Mesele asgari ücreti ya da çalışanın maaşını yükseltmek değil mesele cebimizdeki paranın alım gücünü yükseltmek. Umutsuz değiliz, CHP olarak birçok sorunda olduğu gibi, ekonomik sorunlarından da üstesinden gelecek bilgi, birikim ve kadro bizde var. Artık vatandaşa söyleyecek sözleri sokağa çıkacak yüzleri kalmadı” dedi.

İYİ YÖNETİLMEYİ HAK EDİYOR

Hacısalioğlu, Ortahisar Belediyesi’ne yönelik de eleştirilerde bulunarak Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı hizmetlerin arkasına sığındığını savundu. Ortahisar Belediyesi 5 senede bir şey yaptığını görmedim, Beşirli de bir Ekopark yaptılar bir de onun yanında bir hayvan barınağı yaptılar 3’üncü bir hamlesi yok. Tünel Akvaryum dediler işletmek için eleman arıyorlar, Boztepe’de bir şey yapmak istediler o fos oldu. Ortahisar birçok ilden nüfusu olarak büyük, Trabzon’un kalbi olan bir yer çok daha iyi yönetilmeyi hak ediyor ancak toplumun beklediği projeleri karşılayamadı” diye konuştu.

PARALAR ÇARÇUR EDİLİYOR

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ni de eleştiren Hacısalihoğlu, “Plansız programsız çalışmanın millete ne kadar eziyet çektirdiği açıkça ortada, paralar çarçur ediliyor, sürekli borçlanma mantığıyla yürüyen bir belediye var. Çaykara’ya gidiyorsunuz orada Tiski’den memnuniyetsizlik var, Çağırbağı’ndan vatandaşlar, çamur akan suya para ödüyoruz diyorlar. Trabzon Büyükşehir Belediyesi olarak ilk önce sen Trabzon’un sorunlarını çöz ondan sonra Van’a yardımı yapın, daha trafik master planı yok, biz bu konuların her zaman arkasındayız” şeklinde konuştu.

Haber: Eser HACISALİHOĞLU
Kamera: Erol TAŞKIN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap