SON DAKİKA



Haber > Trabzon > İYİ Parti’den gövde gösterisi

İYİ Parti’den gövde gösterisi

24 Nisan 2023 Pazartesi - 10:13




Seçim Koordinasyon Merkezi, yoğun katılımla açıldı...





İYİ Parti Trabzon’da Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı gerçekleştirdi. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünzile Yüksel katıldığı açılışa yoğun katılım yaşandı

Trabzon İYİ Parti Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışı, coşkulu bir kalabalığın katılımıyla önceki gün gerçekleştirildi.  Açılışta konuşan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünzile Yüksel, “Artık iktidarın sonu geldi. Türkiye’ye yeni bir güneş doğuyor. İYİ Parti iktidara yürüyor” dedi. Cesurlar hareketinin cesur yürekli insanları ile yola çıktıklarını ifade eden İl Başkanı Fatma Başkan, “Kutuplaştıran değil birleştiren, sorun üreten değil, çözüm bulan bir iktidar olacağız. Milletimiz umut, iş, aş, adalet arıyor. Kimse merak etmesin, onlar kazanacak, 15 Mayıs’ta bir bayram daha yaşayacağız” diye konuştu.

ÖNCE AYNAYA BAKSINLAR!

İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi ve Trabzon Milletvekili adayı Yavuz Aydın, “Trabzon için proje ve hizmet üretemeyen iktidar ve yandaşları, ne yazık ki dedikodu siyasetinden ve iftiradan medet ummaya başlamışlar. Millet İttifakı’nı terör örgütü ile ilişkilendirme gafletinde bulunuyorlar. Onlar da biliyor aslında, İYİ Parti’ye bu iftiralar bulaşmaz, bu çamur bize asla yapışmaz. Biz, PKK, FETÖ, HİZBULLAH ve her türlü terör örgütünün ve destekçilerinin dimdik karşısındayız” dedi.

Kadınlarımızla omuz omuzayız

Öte yandan Milletvekili adayı Yavuz Aydın, dün Kireçhane Köy Pazarını gezdi. Aydın, “Kurtuluş savaşımızda askerlerimize en büyük desteği veren, Atatürk’ün her türlü özgürlüğü tanıdığı fedakâr kadınlarımızla yan yana, el ele, omuz omuza yol almayı ilke edindik. Kurdukları ittifaklarda kadınları ötekileştiren, söz hakkını ellerinden almayı bile normal sayanlara inat, Cumhuriyetimiz, konuşan, her alanda çalışan ve üreten kadınlarla daha da yükselecek" dedi.

Haber: Safiye SELÇUK

Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap