SON DAKİKA



Haber > Trabzon > İYİ Parti Trabzon’da flaş istifa! Meclis üyesi istifa etti

İYİ Parti Trabzon’da flaş istifa! Meclis üyesi istifa etti

29 Aralık 2023 Cuma - 10:34




İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediye meclis üyesi Serkan Faiz partisinden istifa etti.





İYİ Parti Trabzon’da istifa açıklaması geldi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclis üyesi olan Serkan faiz partisinden istifa ettiğini açıkladı. Daha önce milletvekili adayı olarak da çalışmalarını sürdüren Faiz yaptığı açıklamada “Kuruluşumuzdaki amaç ve vizyonumuza ters düşen…” ifadeleriyle istifasını duyurdu.

Serkan Faiz açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Kuruluşundan itibaren yer aldığım, kurucu il yöneticiliği ile başlayan ve devamında 27. dönem milletvekilliği aday adaylığımla ile devam eden ve mevcut durumda da Trabzon Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği görevi ile İYİ Parti içerisinde altı seneyi aşkın bir süredir bulunmaktayım.

Hayatım boyunca inanmadığım hiçbir dava içerisinde olmadığımdan bu yola ikna edilerek değil inanarak çıktım. O yolda fırtınalar ve engeller bulunmasına ve en ağırlarına yakalanmama rağmen partimizin simgesi olan güneşin her şeyi aydınlatacağını bilerek emek verdim. Ancak gelinen noktada artık o güneşin kuruluş hedeflerimizin birçoğunu yerine getiremediğini ve “rotamız net, pusulamız millet” düşüncesinin sırra erildiği deklare edilmesine rağmen eylemlere yansıtılmadığını üzülerek şahit oldum.


Her zaman vefayı son çare olarak görürüm. Öyle ki, mesnetsiz sebeplerle kesin ihraç istemliyle disiplin kuruluna sevk edildiğimde dahi savunmamı verip sürecin sonuçlanmasını metanetle bekledim. Zira partime ve teveccüh gösteren vatandaşlarımıza karşı saygım hiçbir zaman yitirmedim.

Ne yazık ki, kuruluşumuzdaki amaç ve vizyonumuza ters düşen; istişareden yoksun, küçük ve şahsi menfaat odaklı bir yapıya dönüştüğünü gördüğüm mensubu olduğum siyasi partinin artık Yüce TÜRK Milleti’ni temsil etmediği kanaati hasıl olduğundan bugün itibari ile İYİ Parti’den istifa ediyorum. Milletvekilli adaylık sürecim ve Büyükşehir Meclis Üyeliğim süresince desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür eder bugünden itibaren TBB Meclisi’nde bağımsız üye olarak yoluma devam edeceğimi kamuoyuna saygıyla duyuruyorum.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap