SON DAKİKA



Haber > Trabzon > İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs; 'Değiş

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs; 'Değiş

01 Mart 2019 Cuma - 10:42




İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, “Topyekun sahadayız. Biz değil, vatandaşımız ‘bu seçimde sandıktan değişim çıkacak’ diyor. Halkımız adayla





İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs beraberindeki İYİ Parti Yomra Belediye Başkan Adayı Mustafa Bıyık, Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Akbulut ve meclis üyeleri ile birlikte Karadeniz Gazetesi’ni ziyaret etti. Örs yerel seçimlerle ilgili iddialı açıklamalar yaparak, “Trabzon’un her yerinde varız, Büyükşehir’de, Yomra’da ve diğer ilçelerimizde. Topyekun sahadayız. Biz değil, vatandaşımız ‘bu seçimde sandıktan değişim çıkacak’ diyor. Halkımız adaylarımız güveniyor, yükümüz ağır. Yomra’dan Akçaabat’a güçlü bir şekilde seçimlere hazırlanıyoruz” diye konuştu. 

BÜYÜK BİR İŞ BİLMEZLİK…

Sözlerine şöyle devam eden Örs, “Trabzon’un Çukurçayır’ın da 40-50 bin nüfus var okul problemi var. Uzungöl’ün etrafını betonlarla çevirdiler, orası havuz haline geldi. Araklı ilçemizi çöp depolama alanı olarak düşündüler. Akçaabat’ın en güzel koyunda bir kanalizasyon arıtma tesis yapılıyor. İlçelerimize gittiğimiz de vatandaşlarımızın yerel hizmetlerle ilgili büyük bir memnuniyetsizlik yaşadıklarını görüyoruz. Ve bize burada büyük bir görev düşüyor. Özellikle Trabzon Büyükşehir olduktan sonra büyük bir iş bilmezlik ortaya çıktı. Bunu 31 Mart’tan sonra ortadan kaldıracağız” dedi. 

ADAYLAR İDDİALI GELİYOR

Yomra Belediye Başkan Adayı Mustafa Bıyık ise, Yomra’da 2 buçuk aydır sahada olduklarının altını çizerek, “Dürüst bir seçim politikası izleyerek vatandaşlarımızla iç içeyiz. 15 yılda Yomra’ya yapılamayanları anlatıyoruz ve karşılık buluyoruz” dedi. Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Akbulut’da Akçaabat’ın hizmette geri kaldığını ifade ederek, “Akçaabat’ta halkımıza hizmet götürebilmek için yola çıktık. 31 Mart’ta değişimi yaşatıp, hizmet için çalışacağız” ifadelerini kullandı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap