SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Milletimiz geleceğini oylayacak!

Milletimiz geleceğini oylayacak!

18 Mayıs 2018 Cuma - 09:30




AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Ömer Topaloğlu, “24 Haziran’da halkımız sadece vekilini veya başkanını seçmeyecek. Halkımız 24 Haziran’da gel





Kemal BEKTAŞ

24 Haziran genel seçimleri öncesi Milletvekili aday adayları çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Erken seçim kararının ardından AK Parti Trabzon milletvekili aday adaylığını açıklayan Ömer Topaloğlu, “Belli istişareler sonrası biz de bu yola çıktık. Böyle bir ihtiyaç olduğunu gördük. Tüm ilçelerde kendimizi ifade ettik.

30 yıllık siyasi hayatım var. Zaten birçok teşkilat bizi tanıyordu. Bu tanıtım toplantılarının ardından AK Parti tüm ülkede temayül yoklamaları yaptı. Burada gördük ki AK Parti her zaman seçime hazır bir partidir. Çünkü işlerin yoğun olduğu dönemde bu derece katılım bunun göstergesidir. Büyük kabul gördük. Ben özellikle gençlik kollarımıza, kadın kollarımıza, ana kademe yöneticilerime ve teşkilatlara çok teşekkür ediyorum” dedi.

GEREKEN DESTEK VERiLECEK

Topaloğlu, sözlerine şu şekilde devam etti: “Sokakta şunu söyleyenler var: ‘Reise vereceğiz ama milletvekilliğinde listeye bakacağız.’ Bu bir algıdır ve buna hiçbir Trabzonlunun itibar etmemesi gerekmektedir. Türkiye’nin 2023 vizyonu ve 2053 hedeflerine ulaşması için tarihi bir dönemeçteyiz. Türkiye sistem değişikliğine gidiyor ve yeni Türkiye kuruluyor. Yol haritasını nasıl belirlersek öyle gider. Hep birlikte Trabzonluların da katkıları ile bu haritayı belirleyeceğiz. Türkiye’nin Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti iktidarlarında nereden nereye geldiğini görüyoruz. Özgürlükler anlamında, demokratikleşme anlamında hep ileriye gidiş var. Bunları daha da artırmak, ihracatı 500 milyar dolar çıkarmak ve kişi başına düşen milli geliri yükseltmek için güçlü bir iktidar gerek. Milletimizin Cumhur İttifakı’na gereken desteği vereceğine inanıyor ve sokakta bu ilgiyi görüyorum.”


İSRAİL’E KINAMA

Topaloğlu, Filistin’in İsrail tarafından işgal edilişinin 70. yıl dönümünde Kudüs’te açılan ABD büyükelçiliği büyük bir tahrik ve provokasyondur. Orada İsrail askerlerinin öldürdüğü 55 Filistinli şehittir. 1600 yaralı vardır. Tümüne Allah’tan rahmet ve yaralılara da şifa diliyorum. ABD ve İsrail’i kınıyorum” diye konuştu.

12 ZAFER VAR

Temayül yoklamalarının ardından Ankara’ya gittiklerini belirten Topaloğlu, “54 arkadaşımızla genel merkezde mülakata katıldık ve hemen Trabzon’a geri döndük. Çünkü çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Trabzon esnafını bir bir gezmeye çalışıyorum. Özellikle Trabzon’un kanaat önderleriyle bir araya gelmeye çalışıyorum. Çünkü bu insanlarla istişare içinde olmalıyız. Biz partimizin söylediği gibi öyle seçim vaadinde bulunmuyoruz. Çünkü 12 zafer var. Proje üreten, geleceği iyi bilen bir hareket olduğu için onları takip ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap