SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Suiçmez Meclis kürsüsünde balon patlattı

Suiçmez Meclis kürsüsünde balon patlattı

17 Temmuz 2024 Çarşamba - 17:19




CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez, TBMM'de yaptığı konuşmada fındık sorununu dile getirirken kürsüye bölgesinde yetişen ürünlerin isimlerinin yazılı olduğu balon demetiyle çıktı.





TBMM Genel Kurulu, Meclis Başkanvekili Celal Adan başkanlığında toplandı.

CHP Trabzon Milletvekili Suiçmez, konuşmasını yapmak üzere kürsüye bir elinde fındık sepeti diğer elinde ise "fındık", "buğday", "arpa", "çay" yazılı balonlarla çıktı.

Rekoltenin yüksek gösterilip alım fiyatını düşürme politikası uygulandığını savunan Suiçmez, bunun fındık üreticisini olumsuz etkilediğini söyledi.

"Üreticiye emeğinin karşılığını verin"

Suiçmez, "Buğday, arpa, çay üreticisine yapılanı yapmayın, fındıkta üretenin emeğinin karşılığını verin" diye konuştu.

Fiskobirlik Başkanı ve AK Parti Sakarya Milletvekili Lütfi Bayraktar'ın fındık fiyatlarına ilişkin açıklamasına işaret eden Suiçmez, "Fındık alım fiyatı 160 TL'nin altında olursa merak etmeyin bu millet sizi uçuracak" dedi.

''Elindeki balonları tek tek patlattı''

Suiçmez, "Çayda, buğdayda, arpada üreticiyi patlattınız. Eğer fındıkta da patlatırsanız bu millet de sizi patlatacak" diyerek elindeki balonları tek tek patlattı.

Ensonhaber

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap