SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Örs’ten İYİ Parti’nin il başkanına cevap

Örs’ten İYİ Parti’nin il başkanına cevap

11 Kasım 2023 Cumartesi - 10:55




İl başkanı Fatma Başkan’ın ‘Hüseyin hocayı partiye davet ettim, gelmedi’ şeklindeki açıklamasına cevap veren eski milletvekili Örs “İl başkanımız birleştirici olsun. Kendisine başarılar dilerim” dedi.





27. Dönem İYİ Parti Trabzon milletvekili Hüseyin Örs, il başkanı Fatma Başkan’ın ‘Hüseyin hocayı, defalarca partiye davet ettim ama gelmedi’ şeklindeki açıklamasına cevap verdi. Polemiğe girmek istemediğini vurgulayan Örs, birlik beraberlik vurgusu yaptı. Örs, “İl başkanımıza başarılar diliyorum. Çok kucaklayıcı, birleştirici, toparlayıcı bir şekilde il başkanlığın devam etsin” dedi. Trabzon Büyükşehir ve Ortahisar belediye başkan adaylığı ile ilgili de değerlendirmelerde bulunan Örs, “il başkanı, milletvekili,  veya sayın genel başkan ile ‘Mahalli idareler seçiminde adaylık' ile ilgili herhangi bir görüşmemiz olmadı” diye konuştu. 

HERKESLE GÖRÜŞÜRÜM

Örs “Ben İYİ Parti Milletvekili olarak  5 yıl TBMM'de görev yaptım. Şimdi Partimiz adına aynı görevi yapan sayın milletvekilimize de başarılar dilerim, başarılı olmasını  isterim. Trabzon'un çözüm bekleyen sorunları asıl önceliğimiz olmalı. İYİ Parti’ye gitmek için davet beklemem. Şuandaki yönetimdeki arkadaşlarımla da her zaman görüşürüm. İl başkanımızla da aynı şekilde. Öyle herhangi bir şey yok. Benim derdim parti içi polemikler değil, benim derdim Trabzon’un sorunlarının ortadan kaldırılması, daha yaşanabilir bir şehir olmasıdır” ifadelerini kullandı. 

KENDİSİNİ ZİYARET ETMİŞTİM

Örs “Polemik oluşturacak açıklamalar yapmam. Ben İYİ Parti’nin 5 yıl milletvekilliğini yapmış bir kişiyim. İl başkanımıza başarılar diliyorum. Çok kucaklayıcı, birleştirici, toparlayıcı bir şekilde il başkanlığına devam etsin. Ayrıca kendisiyle ve yönetici arkadaşlarımla görüşüyorum, her zamanda görüşürüm. Milletvekili aday listeleri ilan edilip, aday olmadığım belli olduktan sonra Trabzon'a geldiğimde de ilk olarak İl Başkanlığımıza gidip, kendisini ziyaret etmiştim. Dolayısıyla bu tür polemiklerin içerisinde olmam” şeklinde konuştu. 

BİRLİĞE İHTİYAÇ VAR

Trabzon’da seçim çalışmalarına katılmadığı şeklindeki eleştirilere de cevap veren Örs “Seçim sürecinde genel başkanımızın toplantılarına, mitinglerine katılmıştım. Seçim yapılana kadar genel başkanımızın başka bölgelerde  yapmış olduğu toplantılarda, aday olmayan milletvekili arkadaşlarımla yanında olduk. Samsun, Giresun  Trabzon mitinglerinde de yanındaydım. Adaylarımızla birlikte halkı beraber  selamladık. Trabzon’da olduğumda bazı ilçelerde seçim çalışmalarına katıldım. Bunları konuşup farklı algılar oluşturmaya gerek yok. Artık parti içi kongre süreci bitti, adaylık süreci bitti, seçim yapıldı, Meclis açıldı. İYİ Parti’nin birliğe, dirliğe ihtiyacı var” dedi.

BAŞKAN NE DEMİŞTİ?

İYİ Parti Trabzon il başkanı Fatma Başkan Örs ile ilgili şunları söylemişti;

''Hüseyin Hocamıza gelecek olursak, ben onu çok kez davet ettim.Gelin bir kahvemizi, çayımızı için dedim.Ama gelmedi.Kendi tercihiydi.Ben bu anlamda bir il başkanı olarak elimden geleni yaptım.Şuana kadar davet ettiğim hala gelmedi'' dedi

HABER:HÜSEYİN TERZİ

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap