SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Türk düşmanlığıdır

Türk düşmanlığıdır

14 Nisan 2013 Pazar - 09:16




AK Parti hükümeti tarafından devlet kurumlarının başında yer alan T.C.'lerin kaldırılmasına tepkiler partili partisiz çığ gibi büyürken Kamu-Sen Trabz





Adem YILMAZ Türkiye genelinde devlet kurumlarının başında yer alan T.C. (Türkiye Cumhuriyeti) ibarelerinin kaldırılmasına bir tepki de Kamu-Sen Trabzon Şube Başkanlığı'ndan geldi. Atatürk Alanı'nda bir araya gelen Kamu-Sen üyeleri, yaşanan gelişmelere ellerindeki Türk bayrakları ve afişlerle tepki gösterdi. Kamu-Sen Trabzon Şube Başkanı Coşkun Dilber, "Milli değerlerimize karşı artan haince saldırılara ses çıkarmayan iktidar, T.C.'yi kaldırmaya kalkmıştır. Bu güruhun beyninin kıvrımlarında yer alan Türk ve Devlet düşmanlığını biz çok iyi biliyoruz ve bu emellere bu yüce millet kenetlenerek dur demesini de bilecektir. İktidar her nedense kutlanan milli bayramlardan rahatsızlık duymuştur. Şimdi de T.C. ibaresi kamu kurumlarından kaldırılmaya çalışılmıştır. Türk bayrağı açanların üzerine biber gazı sıkılırken, bölücü başının posterleri ve paçavraları el üstünde tutulmuştur. Bu ülkeyi daha fazla gerilime sürüklemenin gereği olmadığını bu iktidar aklını başına alarak bilmelidir. Devlet birkaç çapulcunun tabelalardan çıkardığı T.C. ifadesi ile yıkılamayacak kadar güçlü, bu millet birkaç kendini bilmezin milli bayramlarımızı kapalı mekanlarda kutlamaya zorlamalarıyla coşkusunu kaybetmeyecek kadar ferasetlidir. Bu güruh bilmelidir ki ne yaparsa yapsın milletimizin yüreğinden vatan aşkını sökemeyecektir" şeklinde konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap